Ήδη-έτερον
Ήδη-έτερον

Δυο ταλαντούχοι νέοι δημιούργησαν μία πρωτοποριακή πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές της Ελλάδας.

Ο Ηλίας Συμεωνίδης και ο Γιώργος Δεσίπρης δημιούργησαν το «ήδη-έτερον» μία πλατφόρμα μάθησης, με έξυπνα βίντεο, τεστ αυτοαξιολόγησης, πρότυπες ασκήσεις και κ.α.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρουν για το «ήδη-έτερον» οι δυο δημιουργοί του και μπείτε στο: hdh-eteron.gr

Σχεδιάσαμε ένα πρωτοποριακό ψηφιακό εργαλείο για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών της Ελλάδας στο πλαίσιο του σύγχρονου τρόπου εκπαίδευσης.

Στην ήδη-έτερον αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή εξατομικευμένα και τον υποστηρίζουμε καθημερινά στην πορεία προς τους στόχους του.

Η επιστημονική μας ομάδα, με τη βοήθεια μαθητών, δημιούργησε μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης, που περιλαμβάνει βίντεο με τη βασική θεωρία, τεστ αυτοαξιολόγησης, πρότυπες λυμένες ασκήσεις, καθώς και τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου.

Κάθε βίντεο σχεδιάζεται αναλυτικά και αξιολογείται ως προς την αρτιότητα από ειδικούς συνεργάτες σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Πριν αναρτηθεί υποβάλλεται σε έλεγχο, εξασφαλίζοντας έτσι την ορθότητα και την ποιότητα του περιεχομένου.

Τα βίντεο εμπλουτίζονται με λήψεις από drone, πειράματα σε πραγματικές συνθήκες, κινούμενους χαρακτήρες που μιλούν και χιουμοριστικές στιγμές, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Σε όλα αυτά δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την ανταπόκριση του μαθητή. Κάνουμε τη διαφορά στη διαδικασία της εκπαίδευσης μέσα από καινοτόμες μεθόδους.

Η πλατφόρμα μας αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για δωρεάν δοκιμή έως τον Σεπτέμβρη που ανοίγουμε κανονικά.

Επίσης ανεβάζουμε βίντεο γενικού περιεχομένου για μικρούς και μεγάλους στο κανάλι μας στο youtube.

Gamers: Τρομακτικό μοντέλο δείχνει πώς θα μοιάζουν σε 20 χρόνια (photo)