Παναγιώτης -Ραφαήλ - Συναυλία
Παναγιώτης -Ραφαήλ – Συναυλία

Παναγιώτης Ραφαήλ: Ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια συναυλία ανθρωπιάς.

Μετά το οριστικό ΟΧΙ από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, οι Έλληνες πολίτες θα φροντίσουν με τον δικό τους τρόπο να στείλουν τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ στις ΗΠΑ.

gosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

«Το ζήτημα του αιτήματος της οικογενείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για νέα γονιδιακή θεραπεία στις ΗΠΑ είναι επιστημονικό και όχι ζήτημα χρημάτων» επισήμανε σε ανακοίνωση του ο υπουργός Υγείας.

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Οριστικό «ΌΧΙ» από Κικίλια στους γονείς του για θεραπεία στις ΗΠΑ (ανακοίνωση)

Την στιγμή που ένα τεράστιο κύμα αγάπης έχει κατακλύσει το διαδίκτυο για να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται ώστε ο μικρός Παναγιώτης να μεταβεί στο εξωτερικό για να λάβει πολύτιμη σύμφωνα με τους γονείς θεραπεία.

Μια πρωτοβουλία της ερμηνεύτριας Βιβής Βουτσελά που αγκαλιάστηκε αμέσως από τον Δήμο Βύρωνα και πολλούς συναδέλφους της.

Ο Δήμος Βύρωνα προσφέρει αφιλοκερδώς χώρο για να φιλοξενήσει την συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του μικρού μαχητή.

Με το σύνθημα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες θα συμμετέχουν ώστε να μαζευτούν χρήματα μιας και ο ΕΟΠΠΥ απέρριψε την αίτηση κάλυψης, για την νοσηλεία του…

Μεταξύ αυτών θα είναι η Ελένη Βιτάλη, η Μαρίζα Κωχ, η Σόνια Θεοδωρίδου, η Καλλιόπη Βέττα, η Αναστασία Μουτσάτσου, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέννυ Ξενάκη, η Ναταλία Ρασούλη, ο Νίκος Τουλιάτος, το Πολυφωνικό σχήμα Ηπείρου, ο Λάκης Ορφανίδης, η Βιβή Βουτσελά, το συγκρότημα Soul Destiny και κάθε μέρα μεγαλώνει η λίστα εκείνων που θα συμμετέχουν.

Την Δευτέρα λοιπόν 4 Νοεμβρίου, από τις έξι το απόγευμα έως τις δέκα το βράδυ, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», επί της οδού Νέας Ελβετίας 34 στον Βύρωνα τραγουδάμε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε τον μικρό μαχητή να ταξιδέψει στη Βοστόνη και να θεραπευτεί. Δεν θα υπάρχει εισιτήριο.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στην είσοδο και ο καθένας θα προσφέρει το ποσόν που μπορεί.

Καλό θα είναι κι άλλοι μουσικοί, ερμηνευτές και συνθέτες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης προς ένα αθώο πλάσμα που είδαμε να γίνεται «μπαλάκι» εξαιτίας μικροπολιτικών τακτικών.

Γιατί όταν πρόκειται για ένα παιδί η ευαισθησία μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πέρα από το ορθό η όχι της θεραπείας εδώ η στο εξωτερικό υπάρχουν άνθρωποι που συγκινούνται ακόμη από τα πάθη των συνανθρώπων μας.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Ξεσπάει ο πατέρας του μικρού – «Ο Κικίλιας μου αποκάλυψε τον φόβο του» (video)

youtube-box-news-logo