Συνέντευξη Μητσοτάκη στο Alpha: Κατάργηση ασύλου - Fake news η 7ήμερη εργασία
Alpha – Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης (Γραφείο Τύπου ΝΔ)

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο Alpha: Κατάργηση ασύλου – Fake news η 7ήμερη εργασία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Alpha.

Βουλευτικές εκλογές 2019: «Ζητώ ισχυρή εντολή για να μπορέσω να εφαρμόσω το πρόγραμμά μου. Έκανα αυτονόητη παρατήρηση. Αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση θα οδηγηθούμε σε εκλογές με απλή αναλογική. Δεν έχω ακούσει άλλο κόμμα να λέει ότι θα ενδιαφερόμουν να στηρίξω κυβέρνηση συνεργασίας. Η μόνη σίγουρη λύση για να έχει ο τόπος ισχυρή κυβέρνηση είναι ο κόσμος να εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.

Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα πιστοληπτικής γραμμής

«Δεν έχουμε δημοσιονομικό χώρο για το 2019. Οι μειώσεις φόρων θα αρχίσουν το 2020. Να σταματήσουμε με τη λογική των υπερπλεονασμάτων. Είναι λάθος πολιτική. Έχουμε μιλήσει για στοχευμένες μειώσεις δαπανών. Υπάρχουν και σήμερα δυνατότητες σε μια σειρά από τομείς. Έχουμε μιλήσει για βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης. Η ισχυρή εντολή που ζητάω είναι και εντολή διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους. Ήδη φαίνεται ότι έχουμε πείσει τις αγορές που προεξοφλούν νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Το γεγονός ότι το 10ετές είναι κοντά στο 2% χωρίς να έχουμε κερδίσει εκλογές κάτι λέει. Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα πιστοληπτικής γραμμής» ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΚΑΪ: Το φιλί Τσίπρα – Κοσιώνη πριν την «μάχη» της συνέντευξης (video)

youtube-box-news-logoπηγή: ethnos.gr