Μανώλης Κεφαλογιάννης
Μανώλης Κεφαλογιάννης

Κεφαλογιάννης: Καμία συγγνώμη και νέες αιχμές κατά της οικογένειας Τσίπρα – Άδειασμα Μητσοτάκη στον Κεφαλογιάννη.

«Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για την μη πραγματική φωτογραφία που παρουσίασα» ανέφερε ο Μ. Κεφαλογιάννης αφήνοντας εκ νέου αιχμές για την εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού.

Επανήλθε στο θέμα της παρουσίασης της fake φωτογραφίας σε τηλεοπτικό σταθμού ο Μανώλης Κεφαλογιάννης λέγοντας ότι «διαπίστωσα πως η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη».

Ωστόσο, άφησε εκ νέου υπονοούμενα για τη τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα για τη διετία 1971-73.

«Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν» σημειώνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

twitter-Kefalogiannis
twitter

O Μανώλης Κεφαλογιάννης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έδειξε μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονίζει τον πατέρα του πρωθυπουργού μαζί με χουντικούς, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι πλαστή.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση όσο της Ζανέτ Τσίπρα, όσο και του Γιώργου Τσίπρα.

Άδειασμα Μητσοτάκη στον Κεφαλογιάννη

«Η συζήτηση την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή εκτραχύνθηκε” παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του για την ψήφο εμπιστοσύνης, θέλοντας να επιρρίψει την ευθύνη της όξυνσης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να στείλει το μήνυμα ότι μέχρι τις εκλογές θα τον «προσπερνά» και θα μιλά πολιτικά.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι είναι fake news η υποτιθέμενη φωτογραφία του πατέρα Τσίπρα με χουντικούς, αδειάζοντας τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε βουλευτής της αντιπολίτευσης  

youtube-box-news-logoπηγή: news247.gr