Βουλή - Τσίπρας
Βουλή – Τσίπρας

Βουλή – Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Είστε ο Στέφανος Χίος της πολιτικής.

Πρωτοφανής κόντρα του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κι υψηλούς τόνους κατά τις δευτερολογίες των δύο αρχηγών.

Πρωτοφανής κόντρα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κι υψηλούς τόνους ξέσπασε μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ, κατά την συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όταν ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ολοκλήρωση της πρωτολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα παριστάνετε τον Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής του τόπου» επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας στον Κ. Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της ΝΔ να υπογραμμίζει ότι «βάζατε τα άθλια έντυπα σας να χτυπάνε τη σύζυγο μου, εσείς που μιλάτε για οικογένεια».

«Δεν μπήκα στην πολιτική πλούσιος, δεν έγινα πλούσιος και δεν ανήκα σε μία οικογένεια που δεν κάνει τίποτα άλλο από πολιτική κι είναι ζάμπλουτη» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας υπογραμμίζοντας στον Κ. Μητσοτάκη, μιλώντας του πλέον και στον ενικό ότι «είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ σε μένα».

Ο Τσίπρας σημείωσε ότι η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι εδώ και τρία χρόνια συνεργάτιδά του, ενώ ο σύζυγός της «δεν ασχολήθηκε ποτέ με την διαπλοκή, ήταν ένα άτομο άμεπτου ηθικής».

Ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε ότι ο Κ. Μητσοτάκης ήταν που ταξίδευε με ελικόπτερο σε σπίτια εφοπλιστών που είναι καναλάρχες, λέγοντας: «Τον Δεκαπενταύγουστο του 2018 δεν θρηνούσατε για το Μάτι. Σε ελικόπτερα ήσασταν και κάνατε μεταφορές σε σπίτια εφοπλιστών που είναι καναλάρχες κ. Μητσοτάκη».

Και συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας για το σκάφος:

«Δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε. Αν μου ζητούσατε θα σας έδινα εγώ φωτογραφίες μου. Βγάζω και σέλφι. Έχω βγάλει και με το προσωπικό φωτογραφίες. Μπορεί να σας έδινα και μία με ψαροντούφεκο, αν θέλετε, γιατί μου αρέσει και το ψαροντούφεκο, αν σας αρέσει να έχετε πιο ευχάριστες φωτογραφίες από άλλες που βάζετε το παρακράτος σας να ξοδεύεται, προκειμένου να υποκλέψετε στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Είναι ντροπή σας! Είναι ντροπή σας!».

Το σύνθημα Μητσοτάκη στον Τσίπρα μέσα στη Βουλή: «Νάτος, νάτος, ο Τσίπρας ο σκαφάτος» (video)

youtube-box-news-logoπηγή: news247.gr