Ευρωεκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τους υποψηφίους του
Ευρωεκλογές 2019 – ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τους υποψηφίους του.

Η ώρα έφτασε για να παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Πέτρος Κόκκαλης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα τα «δυνατά» ονόματα.

Πρώην υπουργοί και βουλευτές συμπεριλαμβάνονται επίσης στην ευρω-λίστα του κυβερνώντος κόμματος.

34 ημέρες… και σήμερα. Τόσος χρόνος απομένει μέχρι τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου του 2019 και η ώρα έφτασε για να παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ με κάθε επισημότητα το ευρωψηφοδέλτιό του.

Σήμερα, λοιπόν, Μεγάλη Δευτέρα, ξεκινά και με την βούλα η προεκλογική περίοδος για τους «42» υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους παρουσιάζει σε ειδική εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την ομιλία του, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε να παρουσιάζει έναν – έναν τους υποψηφίους και τις υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Όπως έλεγαν στελέχη της Κουμουνδούρου, πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει σαφές αντίκρισμα τόσο στην κοινωνία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι στο ψηφοδέλτιο θα υπήρχαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης η δέσμευση που υπήρχε ότι όποιος κατέβει στην αρένα για τις ευρωεκλογές δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος και στις  εθνικές εκλογές φαίνεται ότι λειτούργησε ανασταλτικά για τα στελέχη της κυβέρνησης.

Τσίπρας: Το δίλημμα των εκλογών είναι η Ελλάδα των πολλών ή η Ελλάδα των ελίτ (video)

youtube-box-news-logoπηγή: newsit.gr