Γιατί ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη πήγε στη ΓΑΔΑ;
Παντελής Παντελίδης, Τριαντάφυλλος Παντελίδης

Ήταν 4 χρόνια πριν, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του τότε προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Και μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε, ωστόσο κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ξεχάσει τον τραγουδιστή και ακόμη περισσότερο η οικογένειά του που φροντίζει να κρατά με κάθε τρόπο ζωντανή τη μνήμη του.

Με αφορμή τη σημερινή τραγική επέτειο του θανάτου του, ο αδερφός του Τριαντάφυλλος Παντελίδης προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ενός έτους κόρη του να παρακολουθεί σε video των γνωστό τραγουδιστή να ερμηνεύει μια από τις επιτυχίες του.

«Έχεις να μεγαλώσεις πολλές γενιές λεβέντη μου!!!#pq #pantelispantelidis» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ - 2016

4 χρόνια πριν… οι τότε πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του

(18-02-2016) – Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης στο στηθαίο ασφαλείας ήταν μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες η μία κοπέλα εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε εκτός του αυτοκινήτου.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση.

Το γεγονός ότι ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο δυσκόλεψε τη διαδικασία αναγνώρισής του, καθώς ο ίδιος δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού στην κάθοδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο τραγουδιστής επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση αν και πληροφορίες λένε ότι έκανε πρόβες στο μαγαζί μέχρι το πρωί.

Ο επιχειρηματίας του TEATRO Music Hall, κος Κώστας Μπερτάκης ήταν ο άνθρωπος που πρώτος έφτασε στο νοσοκομείο και αναγνώρισε τον τραγουδιστή.

Να σημειωθεί ότι αύριο ο Παντελής Παντελίδης έκανε πρεμιέρα στο TEATRO με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης