Νίκος Πορτοκάλογλου
Νίκος Πορτοκάλογλου

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο αγαπημένος ερμηνευτής Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην σπονδυλική του στήλη, μετά από αφόρητους πόνους που είχε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα ο τραγουδιστής και μουσικός βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και αποθεραπείας.

«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Οι live εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα αλλά και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη αναβάλλονται, μέχρι να γίνει τελείως καλά.

«Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο χωρίς τον αγαπημένο του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί αρκετό καιρό πριν τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του, να μοιραστούν τη σκηνή.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου πήρε την απόφαση, παρά το μεγάλο σοκ της απώλειας του φίλου και συνεργάτη του, να αναζητήσει τους καλλιτέχνες εκείνους με τους οποίους θα πραγματοποιούσε τον προγραμματισμένο κύκλο μουσικών παραστάσεων.

Η αποθεραπεία του θα τον κρατήσει για λίγο καιρό μακριά από τα live στο Γυάλινο, όμως ο καλλιτέχνης θα επανέλθει δριμύτερος.

Μάρθα Καραγιάννη: Η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού

πηγή: ethnos.gr