Κωνσταντίνος Αγγελίδης
Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά από 3,5 μήνες νοσηλείας.

Πήρε εξιτήριο μετά από 3,5 νοσηλείας ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος έπεσε θύμα σοβαρότατου τροχαίου δυστυχήματος στην Παραλιακή παραμονές Χριστουγέννων.

Ο Αγγελίδης μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης στα βόρεια προάστια όπου θα συνεχιστεί η αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, καταλαβαίνει πλήρως, ενώ θα πρέπει να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα κίνησης που αντιμετωπίζει.

Όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, «πήρε εξιτήριο, είναι απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα, δεν έχει καμία απόκλιση από το χτύπημα στο κεφάλι που είχε υποστεί. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσει την αποκατάστασή του την οποία χρειάζεται. Νοσηλεύτηκε από 24/12 μέχρι σήμερα. 3,5 μήνες εκ των οποίων από αυτό το χρονικό διάστημα, οι 2,5 μήνες ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας με ότι συνεπάγεται. Ε, δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν πολλές φορές αρκετές επιπλοκές που κινδύνευσε και η ζωή του αλλά αντιμετωπίστηκαν όλα αυτά τα προβλήματα επιτυχώς.

Μετά τους 2,5 μήνες έφυγε, πήγε στη νευροχειρουργική κλινική όπου από εκεί και προήλθε από το αρχικό του τραύμα, τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που είχε υποστεί, νοσηλεύτηκε το υπόλοιπο διάστημα μέχρι και σήμερα όπου η κατάστασή του όπως σας είπα και προηγουμένως είναι πλήρως ελεγχόμενη πλέον και από εκεί και πέρα απομένει το θέμα της κινητικής του αποκατάστασης.

Δεν έχει αποχωριστεί την τραχειοστομία οπότε δεν μπορεί να μιλήσει, είναι κάτι το οποίο το έχουμε ως εργαλείο ασφαλείας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Επικοινωνεί όμως με τους δικούς του. Κάποια μέρα τελευταία που τον είχα επισκεφτεί, τον είδα καθιστό στην καρέκλα. Καταλαβαίνει πλήρως. Από εκεί και πέρα, τα θέματα της κίνησης είναι το επόμενο ερώτημα που θα πρέπει σιγά σιγά να κατακτήσει. Άνθρωποι που είναι 3,5 μήνες κλινήρεις θα πρέπει να μάθουν σιγά σιγά από την αρχή να κάνουν κάποια πράγματα που κάνουμε απλά και καθημερινά. Το σίγουρο είναι ότι φεύγει από εμάς, πλήρης υγείας» είπε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Ευχάριστα νέα μετά από 57 μέρες στην εντατική (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: athensvoice.gr