Οι διάσημοι Έλληνες που «έφυγαν» το 2017
διάσημοι Έλληνες 2017

Οι διάσημοι Έλληνες που «έφυγαν» το 2017 (video)

Πολλές οι απώλειες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Το 2017 ήταν μια θλιβερή χρονιά καθώς διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, και πολιτικοί «έφυγαν» από τη ζωή, αφήνοντας την ελληνική κοινωνία και ο καθένας τον χώρο του φτωχότερο.

Ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, της Αρλέτας, του Λουκιανού Κηλαηδόνη, του Στάθη Ψάλτη και του Κωνσταντίνου Μητσότακη έγιναν πρωτοσέλιδα.

Επίσης, ο θάνατος του μεγάλου τραγουδιστή της δεκαετίας του 60 και 70,  Γιάννη Καλατζή καθώς και ο χαμός της ηθοποιού Βέτας Μπετίνη συγκίνησαν τους Έλληνες.

Απώλειες μέτρησε το 2017 και ο δημοσιογραφικός κόσμος καθώς στον Νοέμβριο απεβίωσε ο ηλικία 88 ετών, ο Γιάννης Καψής, (δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ) και τον Δεκέμβριο έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μπεσκένης από ανακοπή καρδιάς, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος μετά από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο, ο Πάνος Γιαννάκαινας – επίσης κριτικός λογοτεχνίας και συγγραφέας – ο Βίκτωρ Νέτας και ο Λεωνίδας Ζενάκος.

Βασίλης Μπεσκένης – Ο ξαφνικός θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο του κουμπάρο και ο αποχαιρετισμός  με λυγμούς Οικονόμου – Αναστασοπούλου (photos-video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: news.gr