Μεταξουργείο νεκροί σπίτι
Μεταξουργείο – σπίτι

Τραγωδία στο Μεταξουργείο σε σπίτι όπου διέμενε πενταμελής οικογένεια. Παιδιά βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους από αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Σοκ προκαλεί η τραγωδία με γονείς τριών παιδιών να χάνουν τη ζωή τους πιθανότατα από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από διαρροή υγραερίου σόμπας στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, περίπου 50 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, στο οποίο βρίσκονταν και τα παιδιά τους ηλικίας 16, 11 και 7, τα οποία σώθηκαν καθώς κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Βίκτωρος Ουγκό διαπίστωσαν, κατά πληροφορίες, ότι οι σοροί του άτυχου ζευγαριού από το Πακιστάν ήταν σε ακαμψία, στοιχείο που δείχνει ότι οι γονείς των τριών παιδιών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΕΚΑΒ ειδοποίησε το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας.

Τις έρευνες έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να διακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Κέρκυρα: Νεκρή 63χρονη από το κρύο μέσα στο σπίτι της

πηγή: protothema.gr