Κηφισιά: Ξαδέρφια 22 και 21 ετών οι νεκροί του τροχαίου
Κηφισιά – (φωτο Π. Λάμπρου)

Δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν από 4 άτομα στο κάθε ένα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε άμορφη μάζα και να χάσουν την ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι και να τραυματιστούν πολύ βαριά τρία άτομα και άλλα τρία ελαφρότερα.

Διαστάσεις τραγωδίας παίρνει το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες το βράδυ στην Κηφισιά.

Δύο πρώτα ξαδέλφια, 22 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι νέοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, τρία εκ των οποίων σοβαρά.

Οι σωροί των δυο ξαδελφιών, καθώς και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο οδηγός του ενός ΙΧ είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε στο δεύτερο ΙΧ.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα και συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος -που περιλαμβάνεται στους τραυματίες- πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με το δεύτερο αυτοκίνητο.

Κηφισιά: Ξαδέρφια 22 και 21 ετών οι νεκροί του τροχαίου
(φωτο: Ιαβέρης)

Συνολικά στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν οκτώ άνθρωποι (4+4). Ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί ποιο από τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα δύο εξαδέλφια έχει υποστεί κακώσεις που δεν κρίνονται σοβαρές, ενώ το τέταρτο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική.

Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι τέσσερις επιβάτες του.

Ο οδηγός έχει ορθοπεδικά τραύματα στο χέρι, δύο επιβάτες φέρουν βαριές κακώσεις στο θώρακα, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους και ο τέταρτος που επέβαινε φέρει ελαφρές κακώσεις.

Αρχικά η πυροσβεστική απεγκλώβισε έναν άνθρωπο νεκρό, όμως στη συνέχεια ένας ακόμη άνθρωπος που είχε ανασυρθεί εν ζωή, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Κηφισιά: Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και έξι τραυματίες