Μετρό Συντάγματος - Αστυνομικός - μικροπωλητής
Μετρό Συντάγματος – Αστυνομικός – μικροπωλητής

Μετρό Συντάγματος: Αστυνομικός σέρνει αλλοδαπό μικροπωλητή που πουλά ομπρέλες.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τη στιγμή που μικροπωλητής συλλαμβάνεται στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της νεροποντής στην Αθήνα. Ο αλλοδαπός μικροπωλητής πωλούσε ομπρέλες σε επιβάτες που δεν ήταν προετοιμασμένοι.

Κάποια στιγμή, ο μικροπωλητής έγινε αντιληπτός από αστυνομικό, ο οποίος τον πλησίασε για να τον συλλάβει για παρεμπόριο.

Στο βίντεο φαίνεται ο μικροπωλητής να προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη και όταν ο αστυνομικός του πιάνει το ένα χέρι για να του περάσει χειροπέδες, εκείνος αρχίζει να ουρλιάζει και να τον εκλιπαρεί να μην τον συλλάβει.

Ο αστυνομικός, όμως, επιμένει και του ζητά επιτακτικά να του δώσει και το άλλο χέρι του, για να βάλει χειροπέδες.


Αντιδράσεις από παρευρισκόμενους 

Άμεση ήταν η αντίδραση του κόσμου που βρισκόταν στο σημείο. Οι πολίτες ζητούσαν από τον αστυνομικό να αφήσει τον άνθρωπο ήσυχο, εκείνος όμως κάλεσε ενισχύσεις, κάτι που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις απ’ όσους ήταν παρόντες, και ο μικροπωλητής συνελήφθη.

Ένας από αυτούς μάλιστα, μετά τη σύλληψη είπε ειρωνικά: «Ωραία, θα κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ επειδή πιάσατε το παιδί με τις ομπρέλες».

Μέγαρα: Τους πυροβόλησε στα γεννητικά τους όργανα μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

youtube-box-news-logoπηγή: topnews.gr