Έλληνες-στρατιωτικοί-Έβρος-πατέρας--λοχία
Έβρος – πατέρας λοχία

Πατέρας του λοχία Κουκλατζή στον ANT1 – Τα παιδιά μας είναι ήρωες.

Την υπερηφάνεια του και για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο, εξέφρασε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κουκλατζή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Κουκλατζής χαρακτήρισε, μάλιστα, τους δύο στρατιωτικούς «ήρωες» για τη στάση και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.

Ο ίδιος δηλώνει πάντως άγνοια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς, όπως είπε, δεν ξέρει πόσο μπορεί να διαρκέσει η όλη διαδικασία. «Πολλά σημεία είναι ακόμα σκοτεινά και δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαιναν μέσα στην εβδομάδα».

Ο Νίκος Κουκλατζής εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική πολιτεία και το στρατό, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους δύο στρατιωτικούς δεν έχει υποστεί κάποιου είδους βία.

«Είναι καλά και το φρόνημά τους υψηλό. Τα παιδιά δεν έχουν υποστεί βία. Εντός και εκτός φυλακή τους φέρονται πολύ καλά οι Τούρκοι» είπε ο ίδιος και αναφέρθηκε στους κανονισμούς που υπάρχουν στις φυλακές, λέγοντας ότι έχουν το δικαίωμα να τους βλέπουν μια φορά το μήνα και να μιλούν μαζί τους τηλεφωνικά μία φορά την εβδομάδα.

Δείτε το BINTEO του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1:

Αναβλήθηκε η δίκη των Ελλήνων στρατιωτικών – Παραμένουν σε τουρκική φυλακή (video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: enikos.gr