Τροχαίο με 2 νεκρούς στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου
Τροχαίο εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Τροχαίο με 2 νεκρούς στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας.

Οι νεκροί επέβαιναν σε ΙΧ, το οποίο συγκρούστηκε με νταλίκα. Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Η τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.
Στο σοβαρό τροχαίο όπου ενεπλάκησαν τρεις νταλίκες και ένα ΙΧ, σημειώθηκε στο ύψους του πανοράματος Κινέττας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι δύο να τραυματιστούν.

Οι τρεις νταλίκες μετέφεραν εμφιαλωμένα κρασιά και κατευθύνοντας προς την Κόρινθο. Η μία νταλίκα “δίπλωσε” πάνω στο στηθαίο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και πλάκωσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi. Οι δύο επιβάτες του απεγκλωβίστηκαν, ύστερα από δραματικές προσπάθειες και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι ελαφρά τραυματισμένοι. Ο ένας από αυτούς είναι ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Η Εθνική οδός έχει γεμίσει με παλέτες εμφιαλωμένων κρασιών και αυτήν την ώρα γίνεται εκτροπή αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα. Δύναμη της τροχαίας είναι επί ποδός, μαζί με αξιωματικούς, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό.

πηγή: newsit.gr