Θρίλερ με μικρό αεροσκάφος που αγνοείται στη Λάρισα
μικρό αεροσκάφος – Λάρισα

Θρίλερ με μικρό αεροσκάφος που αγνοείται στη Λάρισα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Λάρισας για τον εντοπισμό αεροσκάφους της τοπικής αερολέσχης, το οποίο αγνοείται.

Όλες οι πληροφορίες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα συντείνουν στην πτώση του μικρού αεροσκάφους, καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα beacon, το οποίο εκπέμπει σε περίπτωση πρόσκρουσης ή συντριβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο στίγμα του μικρού διθέσιου αεροσκάφους ήταν στην περιοχή Πλατανούλια της Λάρισας. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο επικεντρώνονται οι έρευνες αστυνομίας, πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ.

Στο αεροσκάφος σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία τα καλούν στα κινητά τους τηλέφωνα και δεν απαντούν.

Δύο άτομα επέβαιναν στο ελαφρύ αεροσκάφος τύπου TL20 της αερολέσχης Λάρισας, οποίο αγνοείται ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ, το ένα από τα δύο μέλη του πληρώματος είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ το δεύτερο μέλος του πληρώματος, απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι έρευνες διεξάγονται τόσο από αέρος, με ελικόπτερο Απάτσι του στρατού, όσο και από το έδαφος, με την αποστολή τριών οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Οι περιοχές στις οποίες έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες είναι τα Δένδρα και Πλατανούλια.

Δείτε το βίντεο από την εναέρια επιχείρηση εντοπισμού του αεροσκάφους:

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: enikos.gr