ΕΛ.ΑΣ | Αυτός είναι ο 29χρονος βιαστής στα Εξάρχεια.
29χρονος βιαστής

ΕΛ.ΑΣ | Αυτός είναι ο 29χρονος βιαστής στα Εξάρχεια.

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του βιαστή δύο αλλοδαπών γυναικών στα Εξάρχεια.

Τα στοιχεία δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για 29χρονο υπήκοο Παλαιστίνης, ο οποίος συνελήφθη στις 27-9-2015 στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, κατηγορούμενος για βιασμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 29χρονος βιαστής, κατηγορείται ότι στις 5 και 26-9-2015, οδήγησε στο διαμέρισμά του, σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, δύο αλλοδαπές και με χρήση σωματικής βίας και απειλές τις βίασε.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ABU ARRAH HAROUN του RASHEED και της HALEAMA που γεννήθηκε το 1986 στη Παλαιστίνη.

ΕΛ.ΑΣ | Αυτός είναι ο 29χρονος βιαστής στα Εξάρχεια
29χρονος βιαστής – Εξάρχεια

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ακόμα πως «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8295533 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

πηγή: astynomia.gr