Ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ του
Ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ του

Δύσκολη είναι η χρονιά για τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα από τη στιγμή που μετακόμισε στον ΣΚΑΪ.

Μετά τη βαριά τιμωρία από το ΕΣΡ με πρόστιμο 150.000 ευρώ και την αποχώρηση στενών συνεργατών του ακόμα ένα βαρύ πλήγμα έρχεται να αποδυναμώσει την εκπομπή του.

Αν και ο σταθμός είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της Κατερίνας Γκαγκάκη, δεν συμβαίνει το ίδιο με το δίδυμο Τσολάκη – Παπανώτα.

Από τη μία η Ελένη Τσολάκη δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό ούτε σαν κεντρική παρουσιάστρια ούτε ως μέλος του πάνελ -η πρώτη εκπομπή που της έδωσαν κόπηκε λίγο μετά το ξεκίνημά της- και από την άλλη ο Δημήτρης Παπανώτας δεν «έδεσε» ιδιαίτερα με τον Λιάγκα.

Δημήτρης Παπανώτας - Ελένη Τσολάκη
Δημήτρης Παπανώτας – Ελένη Τσολάκη

Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου για την εκπομπή του Open «Μεσημέρι YES», έχει ήδη κάνει κρούση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια στον Alpha.

Σενάριο, βέβαια, που δεν μοιάζει πιθανό μιας και δεν αποχώρησε έχοντας τις καλύτερες σχέσεις.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να εγκαταλείψει το Happy Day όταν ο παραγωγός αρνήθηκε να του κάνει αύξηση της τάξεως των 200 ευρώ.

Ωστόσο από τον ΣΚΑΪ διαψεύδουν τα σενάρια περί αποχώρησης των δύο μελών του πάνελ, εκφράζοντας τη στήριξή τους στο υπάρχον δυναμικό της εκπομπής.

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Νέα αποχώρηση από την εκπομπή (video)

πηγή: neaselida.gr