Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», η παρουσιάστρια φέρεται να κατέληξε στην οριστική απόφαση αποχώρησής της από το κανάλι µε τη λήξη του συμβολαίου της, αμέσως μετά την επιστροφή της από εξωτικό προορισμό τον οποίο επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα μαζί µε την οικογένειά της.

Πηγές που τηρούν την ανωνυμία τους υποστηρίζουν πως στην απόφασή της αυτή οδηγήθηκε από μια σειρά καταστάσεων που της έδειξαν πως δεν έχει εντός καναλιού τη θέση και την προσοχή που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Μια άλλη πληροφορία που ενισχύει αυτό το σενάριο αναφέρει πως μεταξύ Alpha – Μενεγάκη υπήρξαν και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες όμως λύθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα.

Πάντως ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες, τώρα που λέγεται πως πήρε τις αποφάσεις της δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (4/2), η Μαρία Κοκολάκη από το «Πρωινό», περίμενε την Ελένη Μενεγάκη επί ώρες έξω από τα στούντιο του Alpha.

Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια βγήκε από το κτίριο κι επιβιβάστηκε στο τζιπ της για να φύγει.

Όταν η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 την ρώτησε:

«Αν ισχύουν φήμες που την θέλουν να φεύγει από τον Alpha, τότε η παρουσιάστρια απάντησε γελώντας: «Εσείς ήρθατε στον Alpha. Εγώ εδώ είμαι».

«Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο» είναι ο τίτλος του θέματος.

Έπειτα από τα σενάρια για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε, το Πρώτο Θέμα και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρίδη έρχονται να προδώσουν σήμερα τις ετήσιες απολαβές της παρουσιάστριας.

«Το καλοκαίρι του 2015 που ο κόσμος έκανε ουρές στα ΑΤΜ για να σηκώσει τα 60 ευρώ που δικαιούνταν ως ημερήσιο όριο ανάληψης, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το ισχυρότερο συμβόλαιο της ελληνικής τηλεόρασης με καθαρές μηνιαίες απολαβές 160.000 ευρώ, τουτέστιν 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Επίσης, εισέπραττε έξτρα από χορηγίες και άλλα 200.000 ευρώ ετησίως που προέκυπταν από τη διαφημιστική τοποθέτηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της» σημειώνεται στο ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη στο Πρώτο Θέμα.

«Όσο για την τοποθέτηση προϊόντων μέσα από τα προσωπικά της social media, αυτά αφορούν αποκλειστικά δικά της (εξτρά) έσοδα που στην περίπτωση τηλεαστέρων όπως η Μενεγάκη υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή χρήματος και μάλιστα μέχρι σήμερα ασταμάτητα παραγωγική» προσθέτει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

ALPHA: «Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο» (photo)

πηγή: ethnos.gr