Άγριες Μέλισσες - Κλεομένης, Μελέτης
Άγριες Μέλισσες – Κλεομένης, Μελέτης

Τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες θέλουν τον Κλεομένη να κάνει ερωτική πρόταση στον Μελέτη. Τι θα κάνει ο Μελέτης και πως θα αντιδράσει;

Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, οι οποίες γίνονται γνωστές μέσα από διάφορα spoilers, που μας ενημερώνουν για την συνεχεια του σεναρίου.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δήλωσε πως ο Μελέτης θα ανακαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό του Κλεομένη και πως θα αντιδράσει πολύ άσχημα, ενώ θα αρχίσει να ξετυλίγεται η ιστορία του.

Οι πληροφορίες του «Tv Έθνος» της Κυριακής όχι μόνο επιβεβαιώνουν όσα αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής, αλλά μας δίνουν και λίγα παραπάνω στοιχεία για Κλεομένη και Μελέτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ο Κλεομένης θα προσεγγίσει ερωτικά τον Μελέτη, προτείνοντας του να κάνουν έρωτα, ενώ τον εκβιάζει λέγοντας του ότι γνωρίζει πως εκείνος μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη.

Οι δυο άντρες θα καυγαδίσουν πολύ άσχημα, ενώ πολύ σύντομα ο Δούκας θα μάθει ότι ο γαμπρός του προσέγγισε ερωτικά τον επιστάτη του και θα έρθουν τα πάνω- κάτω.

Ο Κλεομένης θα περάσει στην αντεπίθεση, αρνούμενος το περιστατικό και αποκαλύπτοντας, παράλληλα, στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη.

Σκληρή τιμωρία τον Μελέτη από τον Δούκα…

MasterChef 4 vs Άγριες Μέλισσες: ποιο κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης;