Χατζηνικολάου - Αλαφούζος
Χατζηνικολάου – Αλαφούζος

Ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα «Καθημερινή» που εμπλέκει τους εκδότες Νίκο Χατζηνικολάου και Μανώλη Βουλκίδη, στην υπόθεση Novartis, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει πόλεμος.

Η εφημερίδα του ομίλου Αλαφούζου «Καθημερινή» αναφέρει ότι στην κατάθεσή του για την υπόθεση ο Ιωάννης Αγγελής παρουσίασε έγγραφο του FBI και ενέπλεξε τους εκδότες Νίκο Χατζηνικολάου και Μανώλη Βουλκίδη, οι οποίοι φέρονται να κανόνιζαν συναντήσεις μεταξύ υπουργών με τον με τον Κ. Φρουζή.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στο δημοσίευμα, κάνοντας προσωπική επίθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς στον Γιάννη Αλαφούζο!

«Έχω απαντήσει από τότε και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται», ήταν τα λόγια του Χατζηνικολάου.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Γιάννη Αλαφούζο ως «καλό παιδί και άξιο παλικάρι» και τον κάλεσε να «κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι»!

Και συνέχισε σε αυστηρό ύφος: «Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη», ζητώντας να γίνει η σύγκριση των ποσών που έχουν λάβει από διαφήμιση της Novartis ο όμιλος Αλαφούζου και ο όμιλος Real.

«Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε», ήταν η… φαρμακερή ατάκα του.

Χαρακτήρισε μάλιστα το έγγραφο του FBI «κ@λόχαρτο», ενώ υπενθύμισε ότι στο παρελθόν ο Όμιλος Αλαφούζου έχει καταδικαστεί μία φορά στο παρελθόν επειδή τον συκοφάντησε.

Δεν άργησε όμως να έρθει και η επίσης σκληρή απάντηση από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, μέσω του twitter, που κάνει λόγο για εκβιασμούς και ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια …

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τη μεριά του, δεν άφησε το θέμα να λήξει εκεί αφού «χτύπησε» με νέα ανάρτηση:

ΕΣΡ: Βαρύ κατηγορητήριο για τον Γιώργο Λιάγκα (έγγραφο)