Athens Voice
Athens Voice

Athens Voice: Έχασε πάνω από 14.000 like σε λίγες ώρες μετά το ακραίο σχόλιο.

Μετά το ακραίο σχόλιο της Athens Voice, το μεσημέρι της Κυριακής, υπήρξαν σκληρές αντιδράσεις στα social media, με τα like να μειώνονται από το fb page του γνωστού site.

Το ακραίο και με πολιτική απόχρωση σχόλιο της Athens Voice για τη μετανάστρια νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε πέφτοντας από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media, με την πλειοψηφία των πολιτών να κρίνουν ως «ακροδεξιά» την τοποθέτηση της γνωστής ιστοσελίδας.

Για το λόγο αυτό, η ΑV προχώρησε στη διαγραφή της συγκεκριμένης ανάρτησης και λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με απάντηση – απολογία, η οποία φάνηκε να μην πείθει κανέναν εκ των ανθρώπων που στράφηκαν εξ αρχής εναντίον του σχολίου.

Έτσι, λοιπόν, περίπου 24 ώρες μετά το περιστατικό, παρατηρείται μεγάλη πτώση στα like της σελίδας που διατηρεί η Athens Voice στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, από τα 630.579 που βρισκόταν πριν τη δημοσίευση, έκανε… ελεύθερη πτώση στις 616.314 περίπου, που σημαίνει ότι είχε απώλειες πάνω από 14.200 ανθρώπων.

Athens Voice
Athens Voice – like

Βέβαια, η απομάκρυνση αναγνωστών συνεχίζεται, καθώς σε κάθε refresh φαίνεται να αφαιρούνται επιπλέον άτομα, κάτι που δεν αναμένεται να σταματήσει τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες.

Η απάντηση της ATHENS VOICE για το σχόλιο:

Ζητάμε συγγνώμη, πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο προσεκτικοί στα ευαίσθητα θέματα, στον δημόσιο λόγο δεν έχουν όλοι τους ίδιους κώδικες

Μια πρωινή ανάρτηση στα Inbox σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα social media. Πράγμα που σημαίνει ότι οφείλουμε εξηγήσεις.

Γιατί, όταν οι αναγνώστες μας προσβάλλονται από μία δημοσίευση, οφείλουμε να ζητάμε συγγνώμη ακόμα και αν είχαμε τις καλύτερες προθέσεις… Περισσότερα εδώ

Survivor 2019 – Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα (video)

youtube-box-news-logoπηγή: instanews.gr