Η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Open TV, έπειτα από μία εβδομάδα προβολής της εκπομπής της «Μεσημεριάτικα».
Έλενα Τσαβαλιά

Έλενα Τσαβαλιά: Τέλος από το Open η εκπομπή της – Το μήνυμά της.

Η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Open TV, έπειτα από μία εβδομάδα προβολής της εκπομπής της «Μεσημεριάτικα».

Συγκεκριμένα η Έλενα Τσαβαλιά, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής «Μεσημερίατικα» που έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη εβδομάδα στο Open TV.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Έλενα Τσαβαλιά, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση γράφει:

«Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου!

Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!!

Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή!»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Έλενα Τσαβαλιά: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Από το κακό στο χειρότερο και «τέλος»

Όπως αναφέρει η ίδια η Έλενα Τσαβαλιά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελε, εννοώντας μάλλον ότι ασχολιόταν πολύ ώρα με… τηγάνια και τσουκάλια.

Αυτό που δεν αναφέρει, όμως, καθόλου η παρουσιάστρια είναι τα πολύ χαμηλά ποσοστά στην τηλεθέαση που έφερνε στο κανάλι του Open.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πτώσεις στα ποσοστά της ήταν συνεχείς και ραγδαίες, φτάνοντας την Πέμπτη 28 Μαρτίου να κάνει το ιστορικό χαμηλό του 1,9% στο δυναμικό κοινό!

Αν ισχύει η οικειοθελής αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά, τότε αυτή η απόφαση μάλλον έλυσε τα χέρια των ανθρώπων του Open, παρά τους έφερε σε δύσκολη θέση.

Τι ισχύει με τα μαγειρικά σκεύη;

Γιατί όμως πούλαγε η Έλενα Τσαβαλιά μαγειρικά σκεύη στην εκπομπής της; Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ώρα πρόκειται για μια ζώνη αγορασμένη από τον Βρυώνη με συμβόλαιο στο Open.

Κάτι που σημαίνει πως η εκπομπή με την Τσαβαλιά θα παίξει ακόμη για μιάμιση εβδομάδα μιας και έχουν «στόκ» εκπομπών – κονσέρβες γραμμένες και μόλις αυτές τελειώσουν θα παίζει μόνο τηλεμάρκετινγκ.

Ελληνικά καλλιστεία: Γιατί ναυάγησε η επιστροφή τους στον ΑΝΤ1

twitter-logo-boxnews

πηγή: neaselida.gr