ΣΚΑΪ: Survivor 2019
ΣΚΑΪ – Survivor 2019

ΣΚΑΪ: «Μαύρα σύννεφα» για το Survivor – άμεσα ριζικές αλλαγές.

Από νούμερο ένα όπλο, το Survivor έχει εξελιχθεί σε έναν “βραχνά” που ζημιώνει τον ΣΚΑΪ, σε τέτοιο βαθμό που αναμένονται άμεσα ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Real”, στο κανάλι του Φαλήρου είναι πλήρως δυσαρεστημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor, αφού πλέον δεν μπορούν να πιάσουν ούτε τη δεύτερη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Το MasterChef του Star έχει σαρώσει τα πάντα, ενώ το γεγονός ότι η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά” επέστρεψε στην prime time ζώνη του Σαββάτου και ανεβάζει κατακόρυφα τα χαμηλά νούμερα που παραλαμβάνει από το Survivοr, τα λέει όλα.

Πλέον το κόστος είναι δυσβάσταχτο για τον ΣΚΑΪ και υπάρχει η σκέψη για μείωση έως και 50% των εξόδων. Πώς θα γίνει αυτό;

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί προσανατολίζεται στο να μειώσει αρχικά τις διαφημίσεις, προτιμώντας τα τέσσερα διαφημιστικά μπρέικ να γίνουν δύο.

Κάτι που είναι λογικό, αφού ο τηλεθεατής αλλάζει κανάλι όταν μπαίνουν διαφημίσεις.

Σε δεύτερο πλάνο, εξετάζεται και η περίπτωση να μειωθούν τα επεισόδια του Survivοr μέσα στην εβδομάδα, στην κατεύθυνση της όσο τον δυνατόν λιγότερης οικονομικής ζημίας.

Οι διεργασίες στον ΣΚΑΪ είναι διαρκείς και αναμένονται άμεσα οι οριστικές αποφάσεις, που μπορεί να φτάσουν και στα άκρα…

Survivor 2019 – Ελλάδα -Τουρκία: Ποιοι κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας; (spoiler)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: neaselida.gr