Στην υγειά μας - It’s show time
Στην υγειά μας – It’s show time

Τηλεθέαση: Ναυάγιο η πρεμιέρα του “It’s show time”- Σάρωσε το “Στην υγειά μας”.

Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση με την επιστροφή της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τα βράδια του Σαββάτου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε δυναμικά στην prime time ζώνη του Σαββάτου και οι τηλεθεατές είπαν και πάλι «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο ΣΚΑΪ πήρε και πάλι στα χέρια του την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με καλεσμένη την Πάολα δεν δυσκολεύτηκε στο δρόμο προς την κορυφή, ενώ σχετικά καλές ήταν και οι επιδόσεις που σημείωσε το μίνι επεισόδιο του Survivor με το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Όσο για την Βίκυ Χατζηβασιλείου κράτησε σταθερά το κοινό της στο σύνολο με το Πάμε Πακέτο.

Εντυπωσιακό σκηνικό με αέρα Hollywood λαμπερούς καλεσμένους από Ελλάδα και εξωτερικό, είχε η πρεμιέρα του It’s show time με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open.

Η Πάμελα Άντερσον, ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το σόου, η Ελένη Φουρέιρα και πολλοί ακόμη λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν έναν άλλον αέρα στο Open, θυμίζοντας κάτι από τα σόου υπερπαραγωγές της προηγούμενης δεκαετίας που έκανε η μοναδική Ρούλα Κορομηλά.

Τα νούμερα τηλεθέαση δυστυχώς κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα… δείτε παρακάτω τον σχετικό πινάκα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ KOINO

Στην υγειά μας ρε παιδιά 25,2%
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 20,7%
SURVIVOR 16,5%
IT’S SHOW TIME 5,8%
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ 5%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ KOINO

Στην υγειά μας ρε παιδιά 18,8%
SURVIVOR 14,2%
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 13,1%
IT’S SHOW TIME 6,6%
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ 1,9%

Αποχώρηση-βόμβα από το κανάλι του Μαρινάκη (photo)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: