Αντώνης Κρασσάς- Era
Αντώνης Κρασσάς – Era

Era – Ένα καινοτόμο concept από τον Αντώνη Κρασσά.

Λίγες λέξεις αρκούν για να περιγράψουν τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το τελευταίο εγχείρημα του επιχειρηματία Αντώνη Κρασσά, πρώην συνιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων Fresh.

Βασισμένος στην πλούσια προϋπηρεσία του, σήμερα επεκτείνει τη δραστηριότητά του εν μέσω κρίσης σε νέες κατηγορίες προϊόντων εγκαινιάζοντας ένα ακόμα πρωτοποριακό και καινοτόμο concept, τα καταστήματα “Era”.

Τα καταστήματα Era δημιουργήθηκαν με στόχο να χαρίσουν στον κόσμο την εμπειρία να ανακαλύψει εκ νέου τις μικρές καθημερινές απολαύσεις που αποτελούν τον ορισμό του «Ευ Ζην».

Τα καταστήματα Era, που βρίσκονται στο Ψυχικό και στο Κολωνάκι και εδώ και λίγο καιρό και στη Γλυφάδα, ιδρύθηκαν πάνω σε γερά θεμέλια που αποβλέπουν στην απόλαυση μέσα από την απλότητα και την προσιτότητα, δίχως αυτή να στερείται υψηλής ποιότητας.

Στους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, τα Era μας προσφέρουν την ευκαιρία να φροντίζουμε αγνά τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, δωρίζοντας τους αγαθά ωφέλιμα, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα.

Παράλληλα προσφέρουν εκλεκτή ποικιλία από ξηρούς καρπούς, βότανα και μπαχαρικά που προέρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές της Ελλάδας και του κόσμου.

Era-concept

Πλάι στα γνωστά ‘’nuts, herbs&spices’’, οι κατηγορίες των προϊόντων έχουν διευρυνθεί με εκλεκτά κρασιά, αποστάγματα, ροφήματα και χειροποίητες σοκολάτες.

Τα Era διακρίνονται για τα φρέσκα υλικά – δώρα της φύσης, μοναδικά σε γεὐση και θρεπτική αξία. Περνώντας το κατώφλι ενός καταστήματος Era όλες οι αισθήσεις διεγείρονται σε μία πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων.

Με κάθε επίσκεψη ανακαλύπτει κανείς την ιστορία, την προέλευση και τους αμέτρητους συνδυασμούς και χρήσεις των προϊόντων σε καθημερινές καθώς και ιδιαίτερες συνταγές.

Η υψηλή αισθητική των Era αναδεικνύεται από τις εξαιρετικές συσκευασίες των προϊόντων: ξύλινα κιβώτια, πρωτότυπα τσουβάλια και γυάλινες καμπάνες, όλα εμπνευσμένα από τη γη, δίνουν έναν αέρα απολύτως μοναδικό, δημιουργώντας στον επισκέπτη μια πρωτόγνωρη αίσθηση.

Καταστήματα

Ν. Ψυχικό: Ομήρου 2, Τηλ. +30 211 4076506

Κολωνάκι:  Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. + 30 211 4112832

Γλυφάδα: Λαοδίκης 33-35, 213 0001655

Eshop: eranuts.com

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com