Αμαρυλλίς
Αμαρυλλίς

Η Αμαρυλλίς γιόρτασε τους δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων της στο «Omega Club» με ένα μοναδικό live party που ήταν όλοι εκεί!

Την ημέρα της γυναίκας επέλεξε η Αμαρυλλίς για να γιορτάσει τους δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων της στο «Omega Club» στην οδό Πειραιώς 171 στο Γκάζι, που έχει κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα, με ένα ξεχωριστό live act που ήταν όλοι εκεί!

Ναταλία Δραγούμη, Josephine Wendel, Χάρης Σιανίδης, Νίκος Αναδιώτης
Ναταλία Δραγούμη, Josephine Wendel, Χάρης Σιανίδης, Νίκος Αναδιώτης

Η ημέρα της γυναίκας γιορτάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων, αλλά και δεκάδων εκπροσώπων από τον δημοσιογραφικό και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και σε συνδυασμό με την καθηλωτική εμφάνιση της, έγινε «talk of the town» στον πιο hot προορισμό για τα Σαββατοκύριακα!

Σάσα Σταμάτη, Χρήστος Νέζος - Ιωάννα Σιαμπάνη, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος
Σάσα Σταμάτη, Χρήστος Νέζος – Ιωάννα Σιαμπάνη, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Η Αμαρυλλίς διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους και παρουσίασε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, μεταξύ των οποίων είναι και τα προσωπικά της hit, «Μatado» και «Αλυσίδες», που έχουν φτάσει στο τοπ των ραδιοφωνικών chart και κυκλοφορούν από την Panik Platinum μετρώντας εκατομμύρια views στο YouTube.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Κυπριανίδης, Θοδωρής Βαρβίας, Δημήτρης Γιώτης
Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Χρήστος Κυπριανίδης, Θοδωρής Βαρβίας, Δημήτρης Γιώτης

H Αμαρυλλίς βάζει τη δική της «σφραγίδα» με τις εκπληκτικές της ερμηνείες και την «εκρητική» σκηνική της παρουσία και είναι το Α και το Ω στο live clubbing της Αθήνας!

(φωτο: ndpphoto.gr)

Αντώνης Ρέμος: Χιλιάδες κόσμου στην εντυπωσιακή συναυλία στην Αθήνα (photo)