Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Πάντρεψε ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ
Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ

Ένα από τα πρώτα παιδιά που έκαναν μεταμόσχευση μυελού των οστών στην ΕΛΠΙΔΑ πριν από 30 χρόνια, είχε την χαρά να παντρέψει η πρόεδρος του ιδρύματος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, έγινε κουμπάρα πριν από λίγες ημέρες και πάντρεψε τον Παναγιώτη, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν ήταν μόλις 18 μηνών, όταν έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών στην νεοσύστατη τότε μονάδα μεταμόσχευσης.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Σε ανάρτησή της στο λογαριασμό στο Instagram, του Συλλόγου, ΕΛΠΙΔΑ, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, θέλησε να εκφράσει δημόσια τις ευχές της, γράφοντας:

«Όταν πρωτογνώρισα τον Παναγιώτη ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Πριν από 30 χρόνια το παιδί εκείνο βγήκε νικητής στον αγώνα που μόλις είχαμε ξεκινήσει, μια από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

Από τότε είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, καμαρώνοντας τον να μεγαλώνει, να προοδεύει και να είναι γέρος και υγιής. Πριν από μερικές ημέρες μου έδωσε την χαρά να τον παντρέψω με την αγαπημένη του Μαντώ.

Παναγιώτη, σε αυτό σου το νέο σου ξεκίνημα σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και να ζήσετε τη ζωή σας όπως ακριβώς επιθυμείτε και σας αξίζει.

Για εμένα, και για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της 30χρονης πορείας μας. – Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν πρωτογνώρισα τον Παναγιώτη ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Πριν από 30 χρόνια το παιδί εκείνο βγήκε νικητής στον αγώνα που μόλις είχαμε ξεκινήσει, μια από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμόσχευσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών. Από τότε είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, καμαρώνοντας τον να μεγαλώνει, να προοδεύει και να είναι γέρος και υγιής. Πριν από μερικές ημέρες μου έδωσε την χαρά να τον παντρέψω με την αγαπημένη του Μαντώ. Παναγιώτη, σε αυτό σου το νέο σου ξεκίνημα σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και να ζήσετε τη ζωή σας όπως ακριβως επιθυμείτε και σας αξίζει. Για εμένα, και για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της 30χρονης πορείας μας. – Μαριαννα Β. Βαρδινογιαννη @mariannavardinoyannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELPIDA (@elpida_association) στις

Μαρίνα Πατούλη: Σύζυγος Περιφερειάρχη πάνω σε μηχανή με κόκκινο σακάκι και ψηλοτάκουνες μπότες (photo)

πηγή: iefimerida.gr