Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα - SUP
Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα – SUP

Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγο του κάνουν SUP στα Χανιά.

Στα Χανιά βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγο του, Μαρέβα, αμέσως μετά την επιστροφή τους από την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Γαλλία και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ.

Απόλαυσαν την Κυριακή το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου έκαναν SUP, ως γνήσιοι λάτρεις του αθλητισμού και οι δύο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα - SUP

Ευδιάθετοι και με χαλαρή διάθεση και οι δύο, συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν το ζευγάρι.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον Νομό.

Μάλιστα και χθες Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και πάλι στην κεντρική πλαζ στο Μαράθι, γνωστή και αγαπημένη και του αείμνηστου πατέρα του αλλά και όλης της οικογένειας, όπου έκανε το μπάνιο του και συνάντησε φίλους από τα παλιά.

Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα – Διακοπές στα Χανιά (photos)

youtube-box-news-logoπηγή:  zarpanews.gr