Μπέτι Μπαζιάνα
Μπέτι Μπαζιάνα

Μπέτι Μπαζιάνα: Απαστράπτουσα στα λευκά στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Στο πλευρό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της πέμπτης βάσης Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο Άκτιο ήταν η σύντροφος της ζωής του Μπέτι Μπαζιάνα.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού χαμογελαστή και λαμπερή, με άσπρο φόρεμα παρακολούθησε την τελετή των εγκαινίων στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την υποδοχή της στο αεροδρόμιο, της προσέφεραν μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Αλέξης Τσίπρας, Μπέτι Μπαζιάνα

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Ξανθός, Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποσταλάκης, Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χρήστος Χριστοδούλου, ο αρχηγός Αεροπορίας Γεώργιος Μπλιούμης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Τζανετής και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπέτι Μπαζιάνα και στη Λευκάδα

Φυσικά η σύντροφος του πρωθυπουργού δεν θα μπορούσε να λείψει από τα εγκαίνια στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, που ακολούθησαν.

Αλέξης Τσίπρας, Μπέτι Μπαζιάνα

Μετά τα εγκαίνια το πρωθυπουργικό ζεύγος μετέβη στην πόλη της Λευκάδας, όπου περπάτησε στο κέντρο. Στη διάρκεια της περιοδείας τους συνομίλησαν με καταστηματάρχες, θαμώνες και περαστικούς που έκαναν την βόλτα τους εκείνη την ώρα.

Τσίπρας: Περιθώριο για νέα μέτρα ελάφρυνσης στο τέλος του χρόνου

youtube-box-news-logoπηγή: newsit.gr