Ελένη Βιτάλη
Ελένη Βιτάλη

Ελένη Βιτάλη: Απαντά στα ΜΜΕ μετά τον μεγάλο ντόρο για την Πάολα.

Ένας νέος κύκλος «αντιπαράθεσης» άνοιξε για ακόμα μια φορά, το βράδυ της Τετάρτης 1 Μαΐου, όταν η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, που είχε καλεσμένη την Πάολα.

Η ιδία όμως μετά από μερικές ώρες φρόντισε να κατεβάσει την συγκεκριμένη ανάρτηση της, για να μην δώσει μεγαλύτερη έκταση στο συγκεκριμένο θέμα, που αφορούσε την ιδία και την γνωστή τραγουδίστρια Πάολα.

Ελένη Βιτάλη - facebook
Ελένη Βιτάλη – facebook

Όμως τα ΜΜΕ είχαν πάρει ήδη την ανάρτηση της και την δημοσίευσαν με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης τόσο σε τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στο διαδίκτυο.

Μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε η Ελένη Βιτάλη, επανήλθε με μια νέα ανάρτηση της στο Facebook, που απαντά σ’ όλους όσους ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την «αντιπαράθεση» με την Πάολα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την νέα της ανάρτηση:

Θέλω να απαντήσω στους παρουσιαστές και παρουσιάστριες ,που είδα και άκουσα πριν λίγο. ( δεν θυμάμαι τα ονόματα και σας ζητώ συγγνώμη! Δεν ξαναείπα, για την Παολα , ούτε νομίζω πως έχω κάποια ( εμμονή ) μαζί της ! Λέτε να χω ;;; Εκείνη ανέφερε πάλι για το πόσο με αγαπά, και πόσο έχει λυπηθεί από μένα, κι εγω ζητάω από την καρδιά μου συγγνώμη! Όμως εδώ να σταθώ λιγάκι! Δεν είμαι κρητικός μουσικής! Δεν είμαι τίποτα άλλο, από ένα σφουγγάρι! Από όλα τα( μουσικά δρώμενα) που πέρασα, και περνάω ακόμα προσπαθώ να είμαι (παρατηρητής, και παραλήπτης, ταυτόχρονα! Όταν έμαθα πως πάλι, η Παολα στον Κανάκη λέει για μένα, ένοιωσα πως Κι η ίδια, δεν έχει καταλάβει , η δεν θέλει να καταλάβει ( από τεμπελιά) Όλα τα ταλέντα είναι τεμπέλικα, κι αν είναι τυχεροί, σαν και μένα, που από τα πανηγύρια ( και δεν το λέω για κακό) βρέθηκε στον Πατσιφα! Το δε μας χ…ς βρε Παολα είναι ας πούμε ( μη μας δουλεύεις) ! Γιατί νοιώθω και αυτό νοιώθουν όλοι, Κι ας μην είναι( ορατό) πως η Παολα ( ακούει) !!! Κι Όμως τα ίδια κάνει! Τι με αγαπάει Αφού δεν μου κάνει Κι ενα κέφι και μένα; Τότε θα πω Ναι Μαγαπαει ! Έτσι τουλάχιστον θα μου έλεγε ο πατέρας μου , μονο που δεν θα είχε πάρει τόση έκταση, που να καλύψει τις προθέσεις , που στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι καλές! Παιδιά !!! δεν έχω μάνατζερ και φίλο που να έχουμε τόσο θάρρος μεταξύ μας! Τη δημοσίευση Εγώ την έβγαλα , για να μην πάρει έκταση, και να που πήρε…. Γεια σας Κι ευχαριστώ! Ελπίζω να μην ξανά ενοχλήσω τα ΜΜΕ!

Ελένη Βιτάλη - facebook
Ελένη Βιτάλη – facebook

Ελένη Βιτάλη: Νέα απάντηση στην Πάολα: «Για την Πάολα δεν έχω αισθήματα! Ούτε θετικά ούτε αρνητικά» (video – photo)

youtube-box-news-logo