Ελένη Μπούση, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη
Ελένη Μπούση, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη

Lifeline Hellas | Φιλανθρωπικό δείπνο για 14η συνεχή χρονιά.

Φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την ενίσχυση των μονάδων εντατικής θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.
Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου - Έμυ Τρίκαρδος, Γιάννης Τρίκαρδος
Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου – Έμυ Τρίκαρδος, Γιάννης Τρίκαρδος

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Άννα Μαρία Ρογδάκη, Γιώργος Τσούκαλης - Ειρήνη Νταίφα, Μαρίνα Γαβριόγλου
Άννα Μαρία Ρογδάκη, Γιώργος Τσούκαλης – Ειρήνη Νταίφα, Μαρίνα Γαβριόγλου

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από τους γονείς της την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Έκτορας Χατζηπαναγής, Βάσω Τσίντζου, Ελισάβετ Βαγενά, Costis
Έκτορας Χατζηπαναγής, Βάσω Τσίντζου, Ελισάβετ Βαγενά, Costis

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Αγάθης Κοσκινά.

Ρόη Κωνσταντά, Ρένα Φλεβαράκη, Όλγα Καραβερβέρη
Ρόη Κωνσταντά, Ρένα Φλεβαράκη, Όλγα Καραβερβέρη

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του Costis.

Ναλίτα Καρέρ, Αγγελική και Στέλιος Αγγελίδης
Ναλίτα Καρέρ, Αγγελική και Στέλιος Αγγελίδης

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom.

Ρούλα Ρουβά, Μαρία Μισέλ Ρουβά, Ιωάννα Αρώνη
Ρούλα Ρουβά, Μαρία Μισέλ Ρουβά, Ιωάννα Αρώνη

Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Η μεγάλη έκπληξη της υπέροχης βραδυάς ήταν ότι τραγούδησε ο εγγονός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, Αλέξανδρος -Andrews, το τραγούδι « New York-New York» και συγκίνησε όλους όσους παρευρέθησαν!

Lifeline Hellas | Οι Δωρεές του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού (photos)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com