Πολυχρόνης Δενδρινός, Τασία Δενδρινού, Γιώργος Ντάβλας
Πολυχρόνης Δενδρινός, Τασία Δενδρινού, Γιώργος Ντάβλας

Πρώτο στις προτιμήσεις των επωνύμων το εστιατόριο της Τασίας στο Φισκάρδο.

Σημείο αναφοράς και κέντρο γαστρονομικών συναντήσεων αποτέλεσε για ακόμα μία χρονιά το εστιατόριο της Τασίας Δενδρινού στο Φισκάρδο.

Το εστιατόριο της Τασίας είναι από τα διασημότερα εστιατόρια, όχι μόνο της Κεφαλονιάς αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, καθώς οι παραδοσιακές κεφαλλονίτικες και Ελληνικές συνταγές της Τασίας που σερβίρονται στο εστιατόριο της, (όπως η αστακομακαρονάδα), έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Ειρήνη Νικολέλη, Ανέστης Νικολέλης, Έλενα Ντάβλα - Σήλια Κριθαριώτη, Ιωάννα Στραγάλη
Ειρήνη Νικολέλη, Ανέστης Νικολέλης, Έλενα Ντάβλα – Σήλια Κριθαριώτη, Ιωάννα Στραγάλη

Αποτελεί No 1 προορισμό για πλήθος επωνύμων από την εγχώρια και την ξένη showbiz και παράλληλα το κατάλληλο σημείο για ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα που μπορεί κανείς να απολαύσει στο νησί.

Η Τασία που φημίζεται για την περιποίηση και τη φιλοξενία της υποδέχθηκε και αυτό το καλοκαίρι ηχηρά ονόματα του Ελληνικού και Διεθνές jet set.

Νίκος Κυριακόπουλος, Πέτρος Παναγιωτόπουλος - Χαρά Ντάβλα, Λάκης Μαυροειδής
Νίκος Κυριακόπουλος, Πέτρος Παναγιωτόπουλος – Χαρά Ντάβλα, Λάκης Μαυροειδής

Κάποιοι από τους διάσημους επισκέπτες της είναι ο Robert Earl ιδιοκτήτης της αλυσίδας Hard Rock Cafe, ο Ισπανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Inditex Amancio Ortega, ο επιχειρηματίας Dmitry Rybolovlev, ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger, Philip Green και οι Chris Rock, Jeremy Meeks, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Φιλίππου, Βασίλης Θεοχαράκης, Μαρία Μπεκατώρου, Πάνος Ιωαννίδης, Άκης Πετρετζίκης, Δημήτρης Κοπελούζος, Γιώργος Λιάγκας, Αντώνης Ρέμος, Δημήτρης Κοντομηνάς, Γιώργος Ντάβλας, Θοδωρής Κυριακού, Μαρία Ιωάννου, Νικόλαος Τσάκος, Σήλια Κριθαριώτη κ.α.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο εστιατόριο της “Τασίας” στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς (photos)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com