Αλέξανδρος Πρίνος, Ιωάννα Πρίνου, Χρήστος Φωκάς, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης
Αλέξανδρος Πρίνος, Ιωάννα Πρίνου, Χρήστος Φωκάς, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης

Κέρκυρα | Επώνυμες διακοπές στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Πολλοί ήταν και φέτος οι επώνυμοι  που επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας.

Οι εραστές του νησιού θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic” επιλογή και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο νησί δεν θα μπορούσαν παρά να το επιλέξουν απολαμβάνοντας μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.

Χρήστος Φωκάς, με τον εγγονό του Ντέιβιντ Φωκά - Ελφη Φωκά (σύζυγος επιχειρηματία Χρήστου Φωκά), Παρασκευή Φίλη
Χρήστος Φωκάς, με τον εγγονό του Ντέιβιντ Φωκά – Ελφη Φωκά (σύζυγος επιχειρηματία Χρήστου Φωκά), Παρασκευή Φίλη

Πίσω από τη σταθερά ανοδική πορεία του ξενοδοχείου κρύβεται ο άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Χρήστος Φωκάς.

Τους διάσημους καλεσμένους του ξενοδοχείου υποδέχονται κάθε φορά ο Διευθυντής του Corfu Palace, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, μαζί με τη λαμπερή σύζυγό του Κατερίνα Ανεμογιάννη, η οποία ανήκει στο δυναμικό των MEDIΠΡΙΝΟΥ, με τα οποία συνεργάζεται το ξενοδοχείο προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Αλέξανδρος Ανεμογιάννης (Γενικός Διευθυντής Corfu Palace) με την σύζυγο του Κατερίνα Ανεμογιάννη (υπεύθυνη των Medi Prinou Κέρκυρας που στεγάζονται στο Corfu Palace) - Ντομινίκ Φωκά, Ντάνιελ Φωκάς
Αλέξανδρος Ανεμογιάννης (Γενικός Διευθυντής Corfu Palace) με την σύζυγο του Κατερίνα Ανεμογιάννη (υπεύθυνη των Medi Prinou Κέρκυρας που στεγάζονται στο Corfu Palace) – Ντομινίκ Φωκά, Ντάνιελ Φωκάς

Η κουζίνα του Corfu Palace αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί καθώς το εστιατόριο “Scheria” στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα σε συνδυασμό με τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Θωμά Λάμπουρα, έχει σαγηνεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας μόλις 5 λεπτά από το γνωστό σε όλους Liston και λειτουργεί όλο το χρόνο. Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί.

Φωτεινή Ψαρράκη, Γιάννης Ψαρράκης - Έλενα Ντάβλα, Θωμάς Λάμπουρας (chef Corfu Palace)
Φωτεινή Ψαρράκη, Γιάννης Ψαρράκης – Έλενα Ντάβλα, Θωμάς Λάμπουρας (chef Corfu Palace)

Το Corfu Palace αποτελείται από 106 δωμάτια, 6 σουίτες και ένα Penthouse, όλα με θέα στη θάλασσα πάνω στον όρμο της Γαρίτσας.

Διαθέτει ένα πλήρως ανανεωμένο χώρο SPA σε συνεργασία με τα MEDIPRINOU. H εξωτερική του πισίνα με θαλασσινό νερό, βρίσκεται σε ένα πανέμορφο κήπο που δύσκολα συναντάει κανείς σε ένα ξενοδοχείο πόλεως.

Καλοκαιρινές διακοπές στο ξενοδοχείο Corfu Palace στην Κέρκυρα (photo)

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com