Δέσποινα Πολίτου (Ιατρική Σύμβουλος Elite Plastic Surgery), Παναγιώτα Βλαντή
Δέσποινα Πολίτου (Ιατρική Σύμβουλος Elite Plastic Surgery), Παναγιώτα Βλαντή

Παναγιώτα Βλαντή – Στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα.

Στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα (Ερμού 18), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αντιμετώπισε οριστικά την τριχοφυία απολαμβάνοντας την πιο αξιόπιστη θεραπεία αποτρίχωσης «Laser Candela Alexandrite Pro & Max».

Ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας Elite Plastic Surgery Clinics, είναι οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου και σώματος, η Laser αποτρίχωση με ιατρικά Laser 7ης Γενιάς – μέθοδο Alexandrite, η κρυολιπόλυση, οι μη χειρουργικές θεραπείες, οι ενέσιμες θεραπείες καθώς και παροχές δερματολογίας.

Ο επιστημονικός διευθυντής του προτύπου κέντρου και πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Σαμούρης είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2004.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στα νοσοκομεία Chelsea & Westminster και Charing Cross Imperial Hospital του Λονδίνου καθώς και στο διεθνούς φήμης St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns Chelmsford Essex όπου εργάστηκε και ως επιμελητής.

Παναγιώτα Βλαντή - Elite Plastic Surgery
Παναγιώτα Βλαντή – Elite Plastic Surgery

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του απέκτησε πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους στην οποία τα αποτελέσματα του Ιατρού είναι εντυπωσιακά, πλούσια εμπειρία στις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη την ρινοπλαστική με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, επίσης  στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, στην αντιμετώπιση της εγκαυματικής νόσου, στην θεραπεία του μελανώματος καθώς και στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου όπως και την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Ο ιατρός εργαζόταν ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής και από το 2016 διατελεί επιστημονικός διευθυντής των  πρότυπων  ιατρείων  πλαστικής  χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics και  επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Elite Plastic Surgery Clinics – www.eliteplasticsurgery.gr

Σύνταγμα Ερμού 18, 211 4115398 – Γλυφάδα Αγγ. Μεταξά 13, 210 8940550

Νόνη Δούνια – Στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com