Ρέα Τουτουνζή | Στο κατάστημα Tres Jolie στην Λ. Βουλιαγμένης
Ρέα Τουτουνζή

Ρέα Τουτουνζή | Στο κατάστημα Tres Jolie στην Λ. Βουλιαγμένης.

Στο κατάστημα «Tres Jolie» στην Λ. Βουλιαγμένης εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Ρέα Τουτουνζή εκεί όπου επέλεξε προϊόντα της εταιρείας Palco μέσα από μια ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα που περιλαμβάνει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα.

Η εταιρεία ΠΑΛΚΟ Α.Ε. σχεδιάζει και κατασκευάζει ανδρικά, γυναικεία , παιδικά εσώρουχα και πυζάμες στην Ελλάδα για σχεδόν 100 χρόνια.

Το ανθρώπινο δυναμικό στην υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα στην Κομοτηνή καθώς και στο εμπορικό τμήμα στην Αθήνα εργάζεται με αφοσίωση στο όραμα και την φιλοσοφία της Palco, ώστε να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ελκυστικά και ποιοτικά προϊόντα τα οποία καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του.

Ρέα Τουτουνζή
Ρέα Τουτουνζή

Λίγα λόγια για την εταιρεία Tres Jolie AEBE

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1975 με δραστηριότητα στην κατασκευή γυναικείων εσωρούχων από τους αδελφούς Νίκο και Ηλία Σταυρόπουλο. Το 1990 η εταιρεία αποφάσισε να επεκταθεί και στο χώρο του retail.

Αρχικά με ένα κατάστημα 300τ.μ. το οποίο περιελάμβανε όλες τις γνωστές εταιρείες του χώρου για την γυναίκα και τον άνδρα. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία της ως κατασκευαστική εταιρεία προσέφερε προϊόντα ποιότητας, γνωστών κατασκευαστών σε προσιτές τιμές.

Το 2000 και με την δραστηριοποίηση της νέας γενιάς, του Σταύρου, Διονύση και Ανδρέα Σταυρόπουλου, και με την εμπειρία του Νίκου και Ηλία Σταυρόπουλου ο χώρος που στέγαζε το retail κομμάτι της εταιρείας επεκτάθηκε και έτσι δημιουργήθηκε το κτήριο στην Λ. Βουλιαγμένης 514 το οποίο στεγάζει 1200τ.μ. για retail και 3000τ.μ. για αποθήκες, showroom και γραφεία της εταιρείας.

Η Tres Jolie ΑΕΒΕ συνεχίζει να κοίτα το μέλλον με την αισιοδοξία της πρώτης ημέρας λειτουργίας της, αλλά και με την εμπειρία των χρόνων δραστηριοποιήσεις στον κλάδο του underwear.

Σκοπός της εταιρείας ήταν, είναι και θα είναι η εύρεση προϊόντων ποιότητας, γνωστών κατασκευαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά σε προσιτές τιμές.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com