Γιώργος Τσαλίκης, Δανάη Μπάρκα, Βίκυ Σταυροπούλου, Ανδρέας Παχατουρίδης
Γιώργος Τσαλίκης, Δανάη Μπάρκα, Βίκυ Σταυροπούλου, Ανδρέας Παχατουρίδης – (φωτο: facebook)

Στο δήμο Περιστερίου ανακοίνωσαν με τυμπανοκρουσίες για μια ακόμη φορά, ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσαλίκης ότι προχώρησαν σε συνεργασία με τη συμπαθέστατη ηθοποιό κ. Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της κ. Μπάρκα, για να φτιάξουν διαφημιστικό spot, για να υποστηρίξουν την τοπική αγορά.

 Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν 

Πράγματι είναι μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς δήμου. Θα ήταν όμως ακόμη καλύτερη, αν ελάμβαναν υπόψη τους οι κ. Παχατουρίδης και Τσαλίκης και τους υπόλοιπους δημοφιλείς καλλιτέχνες που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην πόλη του Περιστερίου και να τους καλούσαν να συμβάλουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, σ’ αυτή την ωραία προσπάθεια.

Δεν μπορεί να απαξιώνεις το Χρήστο Σαπουντζή, το Μιχάλη Άνθη, το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, το Μάνο Παπαγιάννη, την Αγγελική Δαλιάνη και τόσους άλλους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο δήμο Περιστερίου και να επιλέγεις ελαφρά τη καρδία, μια φίλη σου και την κόρη της, για μια τόσο σημαντική κοινωνική προσφορά και να εμφανίζονται όλοι αυτοί οι σημαντικοί καλλιτέχνες στον κόσμο του Περιστερίου, σαν να μην ήθελαν να προσφέρουν αφιλοκερδώς για τον τόπο τους.

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κ. Παχατουρίδη και στον κ. Τσαλίκη να εκθέτουν κατ’ αυτό τον τρόπο τόσο σημαντικούς καλλιτέχνες;
Θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν αυτά τα ζητήματα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένας τέτοιος διαχωρισμός από τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή.

Έχει επαναληφθεί αυτή η στρεβλή επιλογή και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, όταν τιμούσαν μόνο τους εκλεκτούς τους και απαξίωναν σκοπίμως, σημαντικούς επαγγελματίες.

Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη – Μεγάλη δωρεά αντισηπτικών στο Υπ. Υγείας (photo) – Του Κρικόρ Τσακιτζιάν