Κάρυστος
Κάρυστος

Ο Δήμαρχος Καρύστου, στέλνει το μήνυμα, πως θα ξαναβρεθούμε ξένοιαστοι στις παραλίες αρκεί να προσέξουμε.

 Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν 

Το νοτιότερο παραθεριστικό θέρετρο της Εύβοιας, είναι η Κάρυστος. Ένας υπέροχος προορισμός, μόλις μια ώρα με το καράβι από τη Ραφήνα.

Ένας ψαρότοπος, με υπέροχες παραλίες. Με καταπληκτικούς ορεινούς προορισμούς για εναλλακτικό τουρισμό. Με ιστορικά μέρη για εξερεύνηση.

Ένας τόπος που έχει ότι αναζητά ακόμη κι ο πιο απαιτητικός επισκέπτης.

Αυτές τις ομορφιές παρουσιάζει ένα βίντεο που έφτιαξε ο δήμος Καρύστου και προβάλει ο δήμαρχος κ. Λευτέρης Ραβιόλος μέσα από το eviatopblog.gr.

Μ’ αυτή του την ανάρτηση, κατάφερε να συγκινήσει όλους όσους έχουν επισκεφθεί έστω και μια φορά την περιοχή και τους έφερε στη μνήμη τις όμορφες και μοναδικές στιγμές που έζησαν έστω για λίγο σ’ αυτό τον παραδεισένιο τόπο.

Πολύ περισσότερο συγκίνησε όλους εκείνους που κατάγονται από την Κάρυστο, ανθρώπους κάθε ηλικίας κι έχουν τις αναμνήσεις των καλύτερών τους χρόνων από την όμορφη αυτή παραθαλάσσια περιοχή της νότιας Εύβοιας.

Παράλληλα ο δήμαρχος στέλνει το αισιόδοξο μήνυμα, πως με υπομονή και επιμονή, όλα θα περάσουν και θα ξαναζήσουμε τις όμορφες αυτές στιγμές, αρκεί να προσέξουμε και να βγούμε όλοι μας γεροί από αυτή την αναπάντεχη περιπέτεια που βρέθηκε όλος ο κόσμος.

Η ζωή είναι μπροστά μας, αρκεί να προσέξουμε, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε στο μέλλον, όλα αυτά που ονειρευόμαστε, σ’ ένα τόπο που αγαπήσαμε.

Συγχαρητήρια στο δήμαρχο κ. Λευτέρη Ραβιόλο γι’ αυτή του την πρωτοβουλία κι ελπίζουμε σύντομα να δει ξανά τον τόπο του να γεμίζει από κόσμο και ν’ απολαμβάνει τη φιλοξενία των ντόπιων.

Μήνυμα του ΙΔΑΦΚ για την παγκόσμια ημέρα υγείας – Του Κρικόρ Τσακιτζιάν