Αντελίνα χτύπα το κουδούνι
Αντελίνα χτύπα το κουδούνι

Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Alpha για τη νέα του εκπομπή, η οποία παρουσιάζεται κάθε μεσημέρι από την Αντελίνα.

 Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν 

Θα ήθελα να ξεκινήσω με την επιλογή της παρουσιάστριας. Πράγματι ο Alpha έκανε μια πολύ πετυχημένη επιλογή, ειδικά  γι’ αυτό που θέλησε το κανάλι να περάσει στην κοινωνία.

Δηλαδή ότι μπορείς να φτάσεις για πενταροδεκάρες να ξεφτιλιστείς δημόσια και να μην ντρέπεσαι για την κατάντια σου.

Όπως για παράδειγμα η μισή και μοναδική εκπομπή που παρακολούθησα από περιέργεια και είδα μια ολόκληρη οικογένεια να διασύρεται και να το ευχαριστιέται.

Μάλιστα θεώρησαν ότι ήταν πολύ χαριτωμένο το γεγονός ότι όλοι μαζί συμφώνησαν στο βασικό ελάττωμα του αρχηγού της οικογένειας, το οποίο συνομολόγησαν όλοι πως ήταν το γεγονός ότι επέρδετο συνεχώς, όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν.

Εκείνοι βέβαια το έλεγαν πιο λαϊκά για να γελάσουν με τα χάλια του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Το έγραψαν φαρδιά πλατιά σε ταμπλό που κρατούσε ο καθένας τους. Ο ένας έγραψε «πορδίζει». Ο άλλος ότι «κάνει συνεχώς πριτς – πριτς» και ο άλλος ότι «κάνει πρρρρρρρρ, ασταμάτητα» και άλλα τέτοια χαριτωμένα, που δεν κατάφερε να τα συγκρατήσει ο νους μου. (δείτε εδώ)

Ήθελε περισσότερο να ξεχάσει τι έβλεπε και να τα αποβάλει όπως ο οργανισμός τα περιττώματα. Η Αντελίνα φυσικά, το καταευχαριστιόταν, όλο αυτό το χάλι.

Θυμόταν τα δικά της χάλια, σ’ εκείνο το ταξιδιωτικό ριάλιτι που είχε πάρει μέρος με το σύζυγό της και τους απολαύσαμε να ανταλλάσσουν δημόσια μπινελίκια ο ένας στον άλλο, για χάρη της τηλεθέασης.

Βλέπετε μ’ αυτά και μ’ αυτά, έδειξε ότι είναι ικανή για όλα. Να τερματίσει το κοντέρ της αναξιοπρέπειας κι έτσι ανταμείφθηκε κι αυτή κι ο σύζυγός της και πήραν από μια εκπομπή έκαστος. Βλέπετε αυτά είναι τα σημερινά κριτήρια για να κάνεις καριέρα. Να μπορείς να πιάσεις πάτο.

Τώρα, τι περιεχόμενο θα έχουν αυτές οι εκπομπές, λίγο τους ενδιαφέρει. Στο γυαλί να βγαίνουν κι ας κάνουν και κολοτούμπες. Ακολουθούν το δόγμα που λέει, «αρκεί να σε συζητάνε, το τι λένε για σένα, μικρή σημασία έχει».

Η μόνη ένσταση που έχω, είναι ότι αυτή την ώρα, τέσσερις το μεσημέρι, που δείχνουν τούτη την εκπομπή υποκουλτούρας, δεν είναι όλα τα παιδιά στο σπίτι.

Πολλά λείπουν ακόμη στο σχολείο ή σε δραστηριότητες. Καλό είναι να φροντίσουν να το βλέπουν όλα τα παιδιά, για να μαθαίνουν πως καταντάει τον άνθρωπο η τηλεόραση.

Με εκτίμηση στους παραγωγούς του Alpha για τις ωραίες ιδέες που υλοποιούν σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, Κρικόρ Τσακιτζιάν, πρώην τηλεθεατής.

Ζεύγος Βαρθακούρη: Δημόσιος διασυρμός της οικογένειας με βρισιές τύπου «Άντε γαμ..» στο Globetrotters – Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν (video)