Αλέξης Γεωργούλης - ευρωβουλής - YFSF
Αλέξης Γεωργούλης

Μάλλον ο ηθοποιός – ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μας πήρε χαμπάρι κι άρχισε να μας δουλεύει ψιλό γαζί. Σου λέει, αφού εμπιστευτήκατε σ’ εμένα την τύχη της χώρας στην Ευρώπη, το τραβάει το πετσί σας το δούλεμα.

Κρικόρ ΤσακιτζιάνΤου: Κρικόρ Τσακιτζιάν 

Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση που φαίνεται να πήρε, να συμμετάσχει στην επιτροπή του reality show του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», όπως ανακοίνωσαν από «το πρωινό» του καναλιού του Αμαρουσίου.

Θα μου πείτε, και που βρίσκεται στο ευρωκοινοβούλιο κάνει κάτι; Σωστό κι αυτό!

Αφού δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό για τη χώρα, είπε λοιπόν να ξοδέψει τον ελεύθερο χρόνο του εποικοδομητικά, τουλάχιστον για τον ίδιο.

Να κάνει και μια εμφάνιση για μερικούς μήνες σε ένα show υψηλής τηλεθέασης. Να μην τον ξεχάσει ο κόσμος και δεν τον ξαναεκλέξει σε κάποιο δημόσιο αξίωμα.

Γιατί, λόγω αναγνωρισιμότητας τον εξέλεξαν ευρωβουλευτή, όχι για τις πολιτικές του θέσεις και το στιβαρό πολιτικό του λόγο. Απ’ αυτά πάσχει λιγάκι, έως πολύ θα έλεγα. Αλλά ποιος δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες.

«Καλό παιδί να ‘ναι», όπως έλεγε κι ο Λαμπάτος στη διαφήμιση με το ταξί.

Πάντως σ’ αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να επικαλεστεί οικονομικούς λόγους που το κάνει.

Είναι τέτοια η αμοιβή και τα εξτραδάκια, μετά ειδικών προνομίων που έχει ο ευρωβουλευτής, που αν επικαλούνταν κάτι τέτοιο θα σηκώνονταν και οι πέτρες να τον λιθοβολήσουν από μόνες τους. Ο άνθρωπος το κάνει ξεκάθαρα για λόγους δημοσιότητας.

Η εμφάνισή του στο συγκεκριμένο Show θα είναι κάθε εβδομάδα. Την προετοιμασία του θα την αναλάβουν προφανώς, οι συνεργάτες του.

Τόσοι απασχολούνται γι’ αυτόν στο πολιτικό του γραφείο και πληρώνονται και αδρά. Ας κάνουν και κάτι που θα τους θέσει τις βάσεις για ανανέωση της θητείας του Γεωργούλη και κατ’ επέκταση και της δικής τους.

Έτσι λοιπόν θα ασχολείται το παλικάρι με το show και στα ρεπό του θα κάνει κι ένα πέρασμα από το ευρωκοινοβούλιο για να ριλαξάρει και λίγο. Να αλλάξει περιβάλλον βρε αδερφέ. Να πάρει λίγο αέρα Βρυξελλών.

Όσο για τις υποχρεώσεις του στην Ευρωβουλή, θα τον σκαντζάρουν οι συνάδελφοί του. Πότε θα του κάνει τη βάρδια η Κουντουρά, πότε ο Κόκκαλης ή ο Κούλογλου ή ο Αρβανίτης ή ο Παπαδημούλης. Ας δείξουν κι αυτοί συναδελφική αλληλεγγύη.

Γεωργούλης: Έπαθε «πρόεδρο Εδεσσαϊκού» στην Ευρωβουλή (video) – Του Κρικόρ Τσακιτζιάν