Ζεύγος Βαρθακούρη
Ζεύγος Βαρθακούρη

Η απάντηση μας στον κύριο Βαρθακούρη για τον «δημόσιο διασυρμό».

Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε, στα όσα του καταλογίζουμε για την αγοραία συμπεριφορά του απέναντι στη σύζυγό του, μπροστά στις κάμερες.

Κρικόρ ΤσακιτζιάνΤου: Κρικόρ Τσακιτζιάν

Η απάντηση ήρθε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα από το Twitter που είναι και της μόδας.

Εδώ με tweet ανακοινώνεται η έναρξη πολέμου, όπως έκανε ο Ερντογάν. Με tweet  απαντάει ο πλανητάρχης στους Κούρδους, για να μας πει γιατί τους εγκατέλειψε μόνους κι απροστάτευτους στο πεδίο της μάχης.

Να μην απαντήσει και ο κ. Βαρθακούρης στο δικό μας δημοσίευμα με ένα tweet;

Τι είναι αυτό που μας λέει λοιπόν ο κ. Χάρης Βαρθακούρης, προσέξτε:

«Αν ήταν στο Σύνταγμα, θα συμφωνούσα. Νηστικοί, κουρασμένοι, με νεύρα τεντωμένα, σε ένα σοκάκι στο Βιετνάμ, δεν το λες και «δημόσιο». Τώρα αν ΕΠΕΛΕΞΑΝ να δείξουν μια προσωπική στιγμή, τα «παράπονά» σου σε αυτούς που μοντάρουν. Όχι σε μας!».

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το Σάββατο το βράδυ, είδα σε επανάληψη όλη την εκπομπή. Βλέπετε στο κανάλι πιστεύουν πως παράγουν τόσο καλό τηλεοπτικό προϊόν, που θεωρούν σκόπιμο, για να εμπεδώσουμε το περιεχόμενό του, να μας το σερβίρουν σε επανάληψη, πριν κλείσει μια βδομάδα προβολής του.

Ο κύριος Βαρθακούρης κατ’ αρχάς συμφωνεί μαζί μας, στο ότι έχουμε δίκιο για τα σχόλια που κάνουμε, αρκεί τα γεγονότα να εξελίσσονταν στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και όχι στο Βιετνάμ. Άρα αναγνωρίζει ότι η συμπεριφορά του είναι λανθάνουσα.

Εκεί, όπως λέει ο κ. Βαρθακούρης βρισκόταν κάτω από συνθήκες πίεσης, κουρασμένος, πεινασμένος, εξουθενωμένος και γι’ αυτό παρεκτράπηκε. Το γεγονός ότι προβλήθηκε το επίμαχο σημείο με τις βρισιές, είναι πρόβλημα του παραγωγού που έκανε το μοντάζ, όπως λέει ο ίδιος.

Όταν ξεκινούσε το ταξίδι, δεν γνώριζε ο κ. Βαρθακούρης ότι θα κινηματογραφείται η κάθε του στιγμή, εκτός από μια και μόνη στιγμή στην οποία θα βρίσκεται μόνος, όπως εκείνη η στιγμή  που βρίσκεται μόνος και ο βασιλιάς; Δηλαδή στην τουαλέτα; Είχε κάνει κάποια συμφωνία για το τι θα δημοσιεύανε οι παραγωγοί; Φαντάζομαι πως όχι.

Άρα λοιπόν, γνωρίζει το ζεύγος πολύ καλά, πως μπορεί να δημοσιευθεί οτιδήποτε αρέσει στους παραγωγούς και μόνο, χωρίς να τους ρωτήσουν καν.

Όφειλαν λοιπόν να έχουν το νου τους, για το πώς θα συμπεριφέρονται καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων που η κάμερα και τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά και καταγράφουν όλες τις κινήσεις τους, άλλα και τους διαλόγους τους.

Και από την ώρα που καταγράφει η κάμερα και το μικρόφωνο με δική τους συναίνεση για να προβληθεί το οτιδήποτε, τότε είναι δημόσιος ο διασυρμός.

Αντί λοιπόν για φτηνές δικαιολογίες, αρκεί μια συγνώμη προς τον κόσμο που παρακολούθησε αυτό το «δημόσιο διασυρμό».

Όλα τα άλλα είναι περιττά και το μόνο που πετυχαίνουν με αυτό τον τρόπο, είναι να ανακυκλώνουν το θέμα.

Ζεύγος Βαρθακούρη: Δημόσιος διασυρμός της οικογένειας με βρισιές τύπου «Άντε γαμ..» στο Globetrotters – Του: Κρικόρ Τσακιτζιάν (video)

youtube-box-news-logo