Έναν εφιάλτη έζησε η Έρρικα Πρεζεράκου πριν μερικές ημέρες στην Κύθνο, όταν υπέστη ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει το χέρι της.
Η εντυπωσιακή πρωταθλήτρια βρισκόταν ανοιχτά της Κύθνου, όταν έπεσε στη θάλασσα και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε στο δεξί χέρι, με συνέπεια να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο, χάρη στο οποίο εν τέλει σώθηκε το ένα της δάχτυλο.
Η Έρρικα Πρεζεράκου, μετά από μια βδομάδα νοσηλείας στο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το μικρό νησί, μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την περιπέτειά της και την κατάσταση της υγείας της:
«Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στο νοσοκομείο. Έχω κάνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών, όμως όλα θα πάνε καλά. Έχω χάσει το μικρό μου δακτυλάκι και όσα συμβαίνουν αποτελούν το τελειότερο σενάριο συγκριτικά με όσα έγιναν. Οπότε είμαι χαρούμενη…» αναφέρει η διακεκριμένη πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ.
Δείτε σχετικά: Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα με σκάφος -Η αθλήτρια στο ΚΑΤ
«Ο καιρός ήταν σχετικά ήπιος. Όλα συνέβησαν πάνω στην προσπάθεια να αποφευχθεί το κύμα από τα απόνερα ενός μεγάλου πλοίου. Είναι εφιαλτικό αυτό που συνέβη. Και τώρα που το ανακαλώ στην μνήμη μου, μόνο που το ακούω, φρικάρω… Άκουσα ένα «ντουπ» και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούργιο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια, αυτό που λέμε, της επιβίωσης. Πραγματικά χωρίς να σκεφτώ μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ», περιέγραψε στην εφημερίδα η Έρρικα Πρεζεράκου.
Έρρικα Πρεζεράκου – πήρε εξιτήριο
Εξιτήριο μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο ΚΑΤ πήρε η Έρρικα Πρεζεράκου.
Η πρώην αθλήτρια του στίβου με ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στα stories της στο Instagram έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στους φίλους της και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους.
«Όταν βγαίνεις από ένα νοσοκομείο, δεν είσαι μόνο διαφορετικός εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά» σημειώνει, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Έρρικα Πρεζεράκου.
Υπενθυμίζουμε ότι η αθλήτρια ύστερα από το ατύχημα που είχε με σκάφος στις διακοπές της στην Κύθνο με συνέπεια να χάσει το μικρό της δαχτυλάκι στο δεξί χέρι.
Δείτε σχετικά:
Έρρικα Πρεζεράκου: Πολύωρο χειρουργείο – Το πρώτο μήνυμα της (video)
πηγή: tlife.gr