Σάββας Πούμπουρας - Βίκυ Σταυροπούλου
Σάββας Πούμπουρας – Βίκυ Σταυροπούλου

Στη νέα εκπομπή πρωτοφανούς αγριότητας του ΑΝΤ1, Best Friend’s Fear, με παρουσιαστή το Σάββα Πούμπουρα, ο κανόνας φαίνεται πως είναι, να νοιώσει ο πρωταγωνιστής την αίσθηση του θανάτου.

Κρικόρ ΤσακιτζιάνΤου: Κρικόρ Τσακιτζιάν

Ξέφυγαν από τα δεδομένα που ίσχυαν σε παρόμοιες εκπομπές που γυρίστηκαν πριν από δεκαπέντε με είκοσι χρόνια και ήταν μεν σκληρές, κρατούσαν όμως και κάποια προσχήματα.

Ανέβηκαν επίπεδο οι χοντροκομμένες φάρσες κι εμπεριέχουν το στοιχείο της βαρβαρότητας. Να φτάσουν το θύμα τους στα όριά του.

Θα αντέξει την «πλάκα» ή θα τους μείνει στα χέρια;

Αν τη βγάλει καθαρή και δεν τους μείνει από κάποιο καρδιακό επεισόδιο, θα τον πάρουμε μια αγκαλιά και τι θα κάνει, θα τους συγχωρέσει αφού, ο ΑΝΤ1 είναι από πίσω. Θα αναγκαστεί να υποκύψει και να γελάσει μαζί τους, για το τραγικό φιάσκο που του στήσανε.

Αν δεν γελάσει, κακό δικό του, που θα δει την πόρτα του καναλιού να κλείνει σε μια εποχή που ψάχνει κάθε τόσο για ηθοποιούς να στελεχώσουν τις ελληνικές σειρές που παράγει τον τελευταίο καιρό.

Μ’ αυτό το δυνατό χαρτί στα χέρια του, ο κάθε Πούμπουρας μπορεί να εξωτερικεύσει ότι πιο βάρβαρο κουβαλούσε μέσα στην ψυχή του, από παιδί και να το εφαρμόσει σε ανυποψίαστους ανθρώπους, με τη βοήθεια φίλων και συγγενών του θύματος, γιατί όλοι ψήνονται πως θα ανοίξει μια επαγγελματική πόρτα, μετά το θρίλερ που θα ζήσει ο δικός τους άνθρωπος.

Ποιος μπορεί να γέλασε όταν έβλεπε το νεαρό εγκλωβισμένο σε ένα δωμάτιο να βγαίνουν «θανατηφόρα αέρια» από τις χαραμάδες της πόρτας και να παλεύει να βγει ζωντανός από κει μέσα, πριν πεθάνει από ασφυξία, όπως τον έκαναν να πιστεύει.

Ποιος γέλασε με την αθλιότητα προς την Βίκυ Σταυροπούλου, όταν της επιτέθηκε ο Πούμπουρας, ως παρανοϊκός δολοφόνος με το τσεκούρι, βγαλμένος από ταινίες θρίλερ κι εκείνη μπήκε μπροστά να προστατεύσει το παιδί της, ώσπου δεν άντεξε άλλο η γυναίκα κι σωριάστηκε στο πάτωμα ημιλιπόθυμη, για ν’ αρχίσει να γελάει ηλιθίως ο παρουσιαστής για το απίστευτο «αστείο» που της έκανε.

Τόση βαρβαρότητα βγάζει ο νους των ιθυνόντων του καναλιού του Αμαρουσίου, για να κάνουν τηλεθέαση; Φτάσαμε σε επίπεδα ανθρωποφαγίας, κανιβαλισμού, ψυχεδέλειας;

Μα είστε με τα καλά σας αγαπητοί μου; Να το κοιτάξετε αυτό το θέμα. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως.

Έχετε επιδοθεί όλα τα κανάλια σ’ ένα σκληρό ανταγωνισμό ποιος θα παράξει την μεγαλύτερη χυδαιότητα και βαρβαρότητα για να αφυπνίσει τα ζωώδη ένστικτα του τηλεθεατή, θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της τηλεθέασης.

Να έχετε υπόψη σας όμως, ότι όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες και δεν φαίνεται να είναι μακριά εκείνη η ώρα.

Ζούμε με ψευδαισθήσεις μέσα στην κρίση – Του Κρικόρ Τσακιτζιάν