Γουρούνα - ρεπόρτερ ΑΝΤ1
Γουρούνα – ρεπόρτερ ΑΝΤ1

Δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, φαίνεται πως βρήκε το ταίρι του, μετά από ένα απρόοπτο σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Κρικόρ ΤσακιτζιάνΤου: Κρικόρ Τσακιτζιάν

Ο νεαρός ρεπόρτερ, δέχθηκε ερωτική επίθεση από μια γουρούνα, η οποία όπως είπε ο ιδιοκτήτης της, βρέθηκε σε στιγμή αυξημένης σεξουαλικής λίμπιντο κι άρχισε να φλερτάρει και να δαγκώνει τον εκλεκτό της, από ερωτικό πάθος.

Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης, μαζί με δυο ακόμη συνεργάτες του, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια που τους προκάλεσε το θέαμα.

Κρατούσαν την κοιλιά τους από τα γέλια, γι’ αυτό και δεν έδινε κανείς εντολή να διακοπεί η τρυφερή σκηνή γουρούνας και ρεπόρτερ.
Το γελοίο περιστατικό ξεπέρασε τα στενά όρια της χώρας και το πρωτότυπο ζεύγος έγινε ρεντίκολο διεθνώς, αφού η σκηνή αναμεταδόθηκε από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μη νομίζετε ότι πτοήθηκε ο πρωταγωνιστής της γελοιότητας.

Κάθε άλλο, το καταυχαριστήθηκε και μάλιστα έσπευσε να συναντήσει το ταίρι του και να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη της γουρούνας, για το τι μπορεί να ένιωσε μόλις τον αντίκρισε, για να καταλήξουν στο ότι τον ερωτεύθηκε, όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπου τους απασχόλησε το θέμα.

Άντε λοιπόν και καλά στέφανα παιδιά, με κουμπάρο ποιόν άλλο; Μα φυσικά το Γιώργο Παπαδάκη, αφού στην εκπομπή του έγινε το συνοικέσιο.

Φαντάζομαι πως ο κουμπάρος θα μας δείξει σε ζωντανή σύνδεση και την πρώτη νύχτα του ζευγαριού. Να ζήσετε και να ευτυχήσετε, τώρα που βρήκατε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, αυτό που του ταιριάζει.

Τα ντόπια ΜΜΕ μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να συμπαθήσουμε τη Βασιλεία; – Του Κρικόρ Τσακιτζιάν