Πύρρειος νίκη Τσίπρα για τον εκλογικό νόμο - απλή αναλογική
Βουλή

Κατατέθηκε στη Βουλή εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων το νομοσχέδιο για αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου το νομοσχέδιο, για αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εν μέσω σφοδρών  αντιδράσεων, κραυγών οιμωγών, από  ένα συντηρητικό κατεστημένο.

viky 10Της: Βίκυς Μιχαλονάκου

Η συζήτηση μετά την κατάθεση του σχεδίου νόμου, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου,  έφερε στο προσκήνιο το επίμαχο ζήτημα της υιοθεσίας  παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ως φαίνεται, η νεοελληνική κοινωνία δεν είναι ώριμη να αποδειχθεί τον άντρα ως τροφό και σημειώνεται ένας ιδιότυπος ρατσισμός κατά των gay και των δημοσιολογούντων παραφυάδων τους, γιατί η άγνοια, ο κοινωνικός φόβος, γεννάει αποκλεισμούς  και επιθετικότητα.

Και δυστυχώς το gay στοιχείο ήτανε πάντα καταπιεσμένο, συκοφαντούμενο και πολλές φορές λοιδορούμενο από τις φωνές υποκρισίας του ευσεβισμού, ενώ είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας μας δημιουργικό και ανεξάρτητο, που ίπταται αενάως των αστικών, υποκριτικών συμβάσεων του βίου.

Στην Ελλάδα τη γενέτειρας της Δημοκρατίας, το κίνημα των ομοφυλοφίλων αντιμετωπίζεται ρατσιστικά και υπάρχει κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων.

Η σεξουαλική ερωτική απελευθέρωση είναι ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Ένα μήνυμα για πολλούς αποδέκτες, σ’ όλους εκείνους που προβάλουν το μείζον ως έλασσον, δηλαδή, αν οι ερωτικές «παρεκκλίσεις» χωράνε στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι. Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές».

Εν μέσω Εξωγήινων, ομοφοβικών κραυγών και οιμωγών εγένετο η αλλαγή «ταυτότητας φύλου»

twitter-logo-boxnews