Αυτά είναι τα ποσά που θα πάρουν ως αποζημίωση Αρναούτη-Κυριακού.
Μίνα Αρναούτη – Παντελής Παντελίδης – Φρόσω Κυριάκου

Τι λένε για πρώτη φόρα οι δικηγόροι της Κυριακού και της Αρναούτη για το ποιος οδηγούσε το τζιπ του Παντελίδη.

Στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για πρώτη φορά ο δικηγόρος της Φρόσως Κυριακού, στην δημοσιογράφο της εκπομπής Γιώτα Κηπουρού. 

«Ένα χρόνο τώρα, όπως έχετε δει, η Φρόσω απέχει από όλη την διαδικασία και όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις και όλο το σόου που έχει στηθεί γύρω από το τραγικό γεγονός με μοναδικό γνώμονα την προστασία της ίδιας και της οικογένειας της. Μοναδικός στόχος είναι να επανέλθει στην κατάσταση που είχε πριν από το τροχαίο ατύχημα», ανέφερε ο δικηγόρος Χρήστος Άσπρος.

«Το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό είναι δεδομένο και έχει απαντηθεί αρχικά από την ίδια την τροχαία αλλά και από όλα τα όργανα που έχουν επιλυθεί της σύγκρουσης. Είναι δεδομένο για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό. Δυστυχώς η αναπαραγωγή το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό αφορά αποκλειστικά και μόνο τα τηλεοπτικά μέσα, από τα οποία εμείς απέχουμε», τόνισε.

Δείτε την συνέχεια στο Video:


Τι είπε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για πρώτη φορά για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Ο ίδιος τόνισε πως από τα έγγραφα της τροχαίας προκύπτει πως οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης, ενώ ανέφερε «Το DNA έτσι όπως έχει δημοσιευθεί, αν το συνδυάσεις με τον μηχανισμό της σύγκρουσης, δεν μπορείς να καταλήξεις ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριακού, διότι το DNA το οποίο έχει βγει είναι ένα πολύ σαφές κρατικό έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ότι τόσο στο τιμόνι, όσο και στη θέση του οδηγού και στην πόρτα του οδηγού υπήρχε γενετικό υλικό το οποίο άνηκε στον θανόντα… Το κυριότερο από όλα, όμως, το οποίο δεν έχει βγει είναι ότι από τη σάρωση που έχει γίνει στο προσκεφάλι του καθίσματος του οδηγού, εκεί βρέθηκε γενετικό υλικό από τον θανόντα… Αν η κυρία Κυριακού οδηγούσε δεν θα ακουμπούσε το κεφάλι της στο προσκεφάλι του οδηγού;».

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: entertv.gr