Αθήνα, 18 Μαΐου, 2021

«Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ: H Κάτια Ζυγούλη με δική της εκπομπή – Πρόκληση το κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο

ΕΡΤ - Κάτια Ζυγούλη
Το μοντέλο Κάτια Ζυγούλη πάει στην ΕΡΤ «Μαζί με όλα τα κλισέ της μόδας και τα «κρυφά» χαρτιά της …

Η Κάτια Ζυγούλη στο τιμόνι της ΕΡΤ2, θα μας «αφηγείται» τις δικές της «ιστορίες μόδας», μέσα από τον νέο κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, και θα μας ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο της μόδας έναντι 8.982 ευρώ το επεισόδιο.

viky 10

Της: Βίκυς Μιχαλονάκου

Συγκεκριμένα το συνολικό κόστος της εκπομπής είναι 179.645 ευρώ για 20 επεισόδια – στο οποίο περιλαμβάνεται και η αμοιβή της παρουσιάστριας (σ.σ: το επίδομα της πολύτεκνης μητέρας περιλαμβάνεται;).

Το ζήτημα είναι ποιος, τελικά, θα πληρώσει τον βαρκάρη;

«Ιστορίες Μόδας» – Ιστορίες για αγρίους….

Το μοντέλο Κάτια Ζυγούλη πάει στην ΕΡΤ «Μαζί με όλα τα κλισέ της μόδας και τα «κρυφά» χαρτιά της …

Μια «αδέκαστη» δικαστικός, όταν στιγματίζει την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων, και μη πολιτικό πρόσωπο πάει Μέγαρο…

Η μεσαία τάξη πάει στον παράδεισο των θλίψεων και στεναγμών…

Η πολυδιαφημιζόμενη νεοδημοκρατική «αριστεία» πάει πακέτο με την πελατεία και την «αξιοπιστία» ως πρακτική νομιμοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού στα χέρια του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου.

Και το τελευταίο καταφύγιο η ΕΡΤ, έκλεισε, λοιδορήθηκε και κατέστη κομματικό παραμάγαζο και πάει…

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ 2: Η εκπομπή «Ιστορίες της μόδας» είναι: «Ένας σταθμός πολιτισμού που, με σεβασμό στο κοινό του, προσελκύει την μόδα … μέσα από ένα διαφορετικό πνεύμα από αυτό της ιδιωτικής εμπορικής τηλεόρασης…».

Συνεπώς, δεν αποτελεί έκπληξη, αν ένα μοντέλο, όπως η Κάτια Ζυγούλη, σύζυγος του Σάκη Ρουβά – Ποπ είδωλο με πλούσιους χορηγούς και κουμπαριές με μεγαλοσχήμονες του επιχειρηματικού κόσμου -, θέλει να εγγράψει υποθήκη επί του ανύπαρκτου κρατικοδίαιτου πολιτιστικού προϊόντος.

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς
Η Κάτια Ζυγούλη, σύζυγος του Σάκη Ρουβά – Ποπ είδωλο με πλούσιους χορηγούς και κουμπαριές με μεγαλοσχήμονες του επιχειρηματικού κόσμου…

Υπάρχουν και χειρότερα … Η Βουλή γέμισε από μοντέλες, δαντέλες, ηθοποιούς, φρου- φρου και αρώματα. Γι’ αυτό και βλέπουμε ότι εκλέγονται πρόσωπα που έγιναν γνωστά από την τηλεόραση χωρίς διαδρομές, χωρίς προσόντα, αλλά μόνον με μία περίεργη επωνυμία.

Και το τελευταίο καταφύγιο η ΕΡΤ, έκλεισε, λοιδορήθηκε και κατέστη κομματικό παραμάγαζο …Η ελευθεροτυπία, η ελευθερία της γνώμης δεν πουλάει σε εποχές καπιταλιστικής κρίσης.

Σάλος στα social media – Κράξιμο στο twitter:

– «KΑΙ Η ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 180 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 20 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΔΑ. ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΖΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…»

– «ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΖΥΓΟΥΛΗ, “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑΣ” ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 18 ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΩΝ, ΤΣΑΜΠΑ».

Η είδηση έχει προκαλέσει, έντονες αντιδράσεις, και τα αρνητικά σχόλια μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, επικεντρώνονται τόσο στο κόστος της εκπομπής, το οποίο καλούνται να πληρώσουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι, όσο και στην επιλογή της Κάτιας ως κεντρικής παρουσιάστριας της εκπομπής, χωρίς προηγουμένη τηλεοπτική εμπειρία, καθώς το «βάπτισμα του πυρός» ήρθε τώρα, με την ΕΡΤ.

Επιπροσθέτως, όπως αναφέρουν η «Κάτια Ζυγούλη όποτε έχει δοκιμαστεί σε δημόσια παρουσία δεν τα έχει καταφέρει» – «ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ ΜΙΛΑΕΙ»;

Ως φαίνεται η «αφωνία» μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ, απέδωσε τα μάλα…, ενώ στη δημόσια τηλεόραση έχει καταχωρηθεί σε ύψιστο κριτήριο για φερέλπιδες παρουσιάστριες.

Δεν είναι καν τα καυστικά σχόλια για την πολυδάπανη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πολιτικά επιχειρήματα εναντίον της νεοφώτιστης γαλάζιας διοίκησης ΕΡΤ, η οποία υπακούοντας σε κυβερνητικές ντιρεκτίβες, επιχειρεί, πέρα από την τακτοποίηση των ημετέρων και των μίσθαρνων δημοσιογράφων, να βολέψει και τα «γαλάζια παιδιά», ακολουθώντας πρακτικές που ίσχυαν από το παρελθόν της Δεξιάς.

Επιτέλους, τώρα δικαιώνεται ο «στόχος της κυβέρνησης», δηλαδή, η «εξασφάλιση του πλουραλισμού και η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της ΕΡΤ», όπως είχε προαναγγείλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας πως η «στόχευση είναι η ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση της δημόσιας τηλεόρασης με σεβασμό στα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου».

Κυριακός Μητσοτάκης
Μεσαία τάξη είναι όλοι αυτοί που συνήθως ντύνονται απλά, όμως ξέρουν και να φορούν γραβάτα εκεί που πρέπει…

Με ποιο στόχο αλήθεια; Και με ποιο διακύβευμα;

Πάντως οι «Ιστορίες της Μόδας» δίνουν την δική τους απάντηση, το δικό τους ιδεολογικό στίγμα: «…Αν υπάρχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πίσω από τις τάσεις της μόδας είναι πλέον η ανάγκη όλων να βρουν και να διαμορφώσουν ένα πιο προσωπικό στιλ ντυσίματος…».

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης, προφανώς, αποφάσισαν την ανανέωση του νέου κύκλου της εκπομπής, εμπνεόμενοι από μια ενδυματολογική μεταφορά που χρησιμοποίησε πρόσφατα ο πρωθυπουργός περί μεσαίας τάξης, υποστηρίζοντας ότι «μεσαία τάξη είναι όλοι αυτοί που συνήθως ντύνονται απλά, όμως ξέρουν και να φορούν γραβάτα εκεί που πρέπει» και τονίζοντας πως «είναι αυτοί που ο ΣΥΡΙΖΑ προσέβαλε επί τέσσερα χρόνια».

Είναι η στιγμή που, η νέα εκπομπή της ΕΡΤ, έρχεται να τους αποκαταστήσει, σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει στιλιστικά τη μεσαία τάξη, ώστε τα κοινωνικά στρώματα, να διαμορφώσουν ένα πιο προσωπικό στυλ ντυσίματος και να μην ασφυκτιούν στο ένδυμα της φτωχοποίησης.

«Ιστορίες της Μόδας», σε μια εποχή κοινωνικής δυστυχίας, όπου η μέση ελληνική οικογένεια διέρχεται μεγάλη κρίση, τα ελληνικά νοικοκυριά βρίσκονται σε απόγνωση, τα «περήφανα γηρατειά» της Παπανδρεϊκής διακυβέρνησης και της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, χωρίς πετρέλαιο, χωρίς φάρμακα, χωρίς φροντίδα.

Οι νέοι πτυχιούχοι φεύγουν στο εξωτερικό, με την ανεργία των νέων να χτυπάει κόκκινο,- αυξημένη κατά 14% από το 2018-, ενώ οι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ πτυχιούχοι άνεργοι στον Δεκέμβριο, έφτασαν τους 1.128.421.

Φοιτητές και εκπαιδευτικοί στα χαρακώματα ξανά, ενάντια στην εξίσωση των πτυχίων ιδιωτικών κολεγίων με των αντίστοιχων των ελληνικών ΑΕΙ- που κατάντησαν «πτυχία super market».

Οι δομές της υγείας, παιδείας, πρόνοιας, καρκινοβατούν και ημείς άδομεν με τον τηλεοπτικό Υπουργό Άδωνη σε όλα τα τηλεοπτικά πλάνα να κραυγάζει ότι έρχεται η ανάπτυξη!

Είδηση ΣΟΚ: Έρχονται μαζικοί πλειστηριασμοί και άρση κάθε προστασίας της πρώτης κατοικίας από 10 Μάη, κατ’ απαίτηση των δανειστών της ΕΕ, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης.

«Ιστορίες της Μόδας» σ’ ένα γκρίζο θολό πολιτικό τοπίο

Ζούμε και διαχειριζόμαστε την κρίση, τα οξυμμένα εθνικά ζητήματα, την τραγικότητα των ημερών που όλοι βιώνουμε, με εξάρσεις εθνικής υστερίας, που δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε την ανάγκη ιδεοληψιών, πόσο μάλλον στυλιστικών προτάσεων, αφού βιώνουμε την κρίση της εθνικοπολιτιστικής μας ταυτότητας το life style ούτε καν ως σύμβολο ή ως απωθημένο δεν λειτουργεί αφού δεν υφίσταται αγοραία συνείδηση, αλλά μόνο οι νευρώσεις του όχλου.

Εκπρόσωποι μιας δήθεν μεσαίας τάξης: Από την πάλη των τάξεων στην ολική αποδόμηση της μεσαίας τάξης, στην φτωχοποίηση, γκετοποίηση των κοινωνικών στρωμάτων, στην Ανεργία των Νέων, στην ερημοποίηση της ενδοχώρας.

Είμαστε πια όχι «έθνος ανάδελφον» όπως έλεγε ο αείμνηστος Πρόεδρος Σαρτζετάκης, αλλά είμαστε εθνοφυλετικά τελειωμένοι, δημογραφικό, ισλαμικές ροές, μεταναστευτικό, οδεύουμε στο άπειρο έχοντας μέλλον ανάπηρο.

Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα των επιγόνων των τζακιών και των κλώνων, γι’ αυτό οι νέοι φεύγουν, δεν είμαστε σύγχρονη δημοκρατία με θεσμικές λειτουργίες με ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Τελικά, βρέθηκε το όνομα που ενώνει όλους τους Έλληνες, μια πρώην δικαστικός που ψήφισε υπέρ της συνταγματικότητας των μνημονίων, που δεν είδε ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα διαρκώς, ψηφίστηκε από τα τρία αστικά κόμματα Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ – τρία σ’ ένα νοικοκυρεμένα- ως η Νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

H αληθινή ζωή και η T.V δεν τέμνονται. Ήρθανε δύσκολοι καιροί, δύσκολες μέρες. Η εκδίκηση του κόσμου έγινε οργή τυφλή κάπου θα ξεσπάσει, δεν έχουμε κοινωνικό κράτος, δεν έχουμε παιδεία, δεν έχουμε ποιοτική δικαιοσύνη.

Ζούμε δυστυχώς, την εποχή της φαυλότητας και γελοιότητας, των εθνικών συλλογικών μύθων, γιατί η εποχή, ευνοεί τα ελάχιστα, όχι την παιδεία, τον πολιτισμό, τα δήθεν, το life style, τα fake news, την υπερβολή, την διαβολή.

Κατά συνέπεια, όταν δεν υπάρχει παιδεία κλασσική, πολιτιστική, δυστυχώς, το τηλεοπτικό φως δεν αρκεί για να φωτίσει τα τηλεοπτικά σκοτάδια.

Και, τελικώς, οι «Ιστορίες» του υπέροχου κόσμου της μόδας, πασπαλισμένες με μπόλικες δόσεις χρυσόσκονης, ονειρόσκονης, αντανακλάσεις μιας ψεύτικης κραυγαλέας απουσίας, φαντάζουν ιστορίες για αγρίους, ως το νέο αφήγημα, τόσο στην πολιτική, όσο και στην τηλεόραση.

Θάνος Μικρούτσικος: «Η σοβαρή τέχνη πάντα ήταν η καλύτερη άμυνα ενάντια στη βαρβαρότητα του καιρού μας» (video)

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Please enter your comment!
Please enter your name here

Όλα τα άρθρα

 Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι που θα εμβολιαστούν στην Ελλάδα

Ένας ηλικιωμένος και μία νοσηλεύτρια θα είναι οι δύο πρώτοι άνθρωποι που θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού στη χώρα μας, στις 27 Δεκεμβρίου. Την τελευταία...

Βατόπουλος: Ελεύθεροι από το καλοκαίρι – Έως τότε μάσκα (video)

Επιστροφή στην κανονικότητα από το καλοκαίρι βλέπει ο καθηγητής μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Όπως είπε το καλοκαίρι του 2021 θα μπορούσε να είναι «ελεύθερο» εάν έχει...

Τουρκία: Απειλεί τις ΗΠΑ με αντίποινα για τις κυρώσεις για τους S-400

«Βράζει» η Άγκυρα χαρακτηρίζοντας «ολέθριο λάθος» τις κυρώσεις που επέβαλλαν στην Τουρκία οι ΗΠΑ για τους S-400. Αντίδραση και από την Ρωσία και η παγκόσμια...

Πέθανε ξαφνικά ο Ανδρέας Φικιώρης o τηλεοπτικός γιατρός (video)

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός από την τηλεόραση γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης. Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεγάλα Πεύκα Κερατέας: «Το διοικητικό...

Εξαδάκτυλος: Χωρίς lockdown θα είχαμε πάνω από 10.000 κρούσματα

Η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα θα είχε ξεφύγει σε περίπτωση που δεν υπήρχε το lockdown, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού...

Χριστούγεννα: Ρεβεγιόν έως τις 22:00 αλλιώς διανυκτέρευση

Ξεχάστε την κυκλοφορία αργά το βράδυ τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Το ωράριο σε ό,τι αφορά στη νυχτερινή κυκλοφορία δεν θα αλλάξει, πέρα από τη...

Ακολουθήστε μας

47,315ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή

KISSOS BANNER 336x280 TELIKO GIF