Αθήνα, 14 Απριλίου, 2021

Χορευτικό δείπνο για τον εορτασμό των 80 χρόνων λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ (photos)

Αρετή Δαλακούρα, Άννα Βίσση, Ηρώ Κόβα, Έτα Παγίδα Σαμαρά
Αρετή Δαλακούρα, Άννα Βίσση, Ηρώ Κόβα, Έτα Παγίδα Σαμαρά

Χορευτικό δείπνο για τον εορτασμό των 80 χρόνων λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, elepap.gr, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας, 80 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων λειτουργίας της και με στόχο την ενίσχυση του έργου της, η ΕΛΕΠΑΠ διοργάνωσε χορευτικό δείπνο στο ECALI CLUB.

Αρετή Δαλακούρα, Ηρώ Κόβα, Μαριάννα Μόσχου, Έτα Παγίδα Σαμαρά (ΕΛΕΠΑΠ)
Αρετή Δαλακούρα, Ηρώ Κόβα, Μαριάννα Μόσχου, Έτα Παγίδα Σαμαρά (ΕΛΕΠΑΠ)

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με αποκορύφωση την Άννα Βίσση επί σκηνής.

Η κορυφαία ελληνίδα καλλιτέχνιδα, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της ΕΛΕΠΑΠ και τραγούδησε αφιλοκερδώς  ξεσηκώνοντας με το κέφι, τη ζωντάνια και την αξεπέραστη ερμηνεία της, τους πιστούς φίλους και φίλες , τους εκλεκτούς καλεσμένους, θερμούς υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ.

Riad Zein, Rana Zein (Χορηγός) - Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη
Riad Zein, Rana Zein (Χορηγός) – Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη

Η κα Άννα Βίσση, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, εξέφρασε το θαυμασμό της για το σημαντικό έργο ζωής που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ και δήλωσε ότι θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι της, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις της, το δύσκολο καθημερινό αγώνα της, για περισσότερα «Βήματα Ζωής», για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

Η εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη του βασικού στόχου της ΕΛΕΠΑΠ, την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης, υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον.

Αλέξανδρος Πρίνος (Χορηγός Mediprinou), Ηρώ Κόβα (ΕΛΕΠΑΠ)
Αλέξανδρος Πρίνος (Χορηγός Mediprinou), Ηρώ Κόβα (ΕΛΕΠΑΠ)

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς:

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ecali Club, για την εξαιρετική φιλοξενία.

Ευχαριστεί επίσης θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: MEDI PRINOU, Όμιλο Βασιλάκη, με τη VOLVO Βελμάρ, Digi Print , LG Electronics Hellas, Style Box.

Τη Moet & Chandon, για το welcome drink, την υπέροχη ροζέ σαμπάνια. To Κτήμα Χαρλαύτη, για τα μοναδικά κρασιά της εκδήλωσης. Τη Molton Brown, για τα εκπληκτικά give away presents. Τον κύριο Παύλο Ρουσιάκη για τις εμπνευσμένες συνθέσεις λουλουδιών. Την κα Φαίη Βαλλίδη, για την εξαιρετική διακόσμηση του χώρου.

Τώνια Αθανασέλη (Χορηγός LG Electronics Hellas), Ρένα Καββαδία - Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ), Αλεξάνδρα Μαρτίνου
Τώνια Αθανασέλη (Χορηγός LG Electronics Hellas), Ρένα Καββαδία – Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ), Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια αγωνίζεται για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με αναπηρίες να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους,  να εκπληρώσουν του προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους  και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ είναι να συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις παροχές και τα προγράμματά της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Σάντυ Μπίτρου, Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα
Σάντυ Μπίτρου, Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα

Στόχος είναι να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, οι οποίες να εντάσσονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα,  που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά  και την οικογένεια περιβάλλον. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για  την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, για την ανεξαρτησία και την επίτευξη στόχων σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες.

Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρόη Αποστολοπούλου - Ανούσκα Ραφαήλ, Hala Khoury
Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρόη Αποστολοπούλου – Ανούσκα Ραφαήλ, Hala Khoury

Με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του προσωπικού, των εθελοντών, των δωρητών, της διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, η  ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερες από 1.000 παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο. Είναι καθημερινός ο  αγώνας  για να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για  «Βήματα Ζωής», για ευκαιρίες ένταξης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία στην Ελλάδα. Σήμερα,  η ΕΛΕΠΑΠ έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών  δυσκολιών που  αντιμετωπίζουν οι οικογένειες  και της  αυξημένης ανάγκης τους για στήριξη.

Τα παιδιά  και οι ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρουν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής,  σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας, και  κουράγιου μπροστά στις αντιξοότητες, ενώ ως παραδείγματα συμβάλλουν ενεργά  στην ευαισθητοποίηση  και στην αποδοχή της  ελληνικής κοινωνίας.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Please enter your comment!
Please enter your name here

Όλα τα άρθρα

 Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι που θα εμβολιαστούν στην Ελλάδα

Ένας ηλικιωμένος και μία νοσηλεύτρια θα είναι οι δύο πρώτοι άνθρωποι που θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού στη χώρα μας, στις 27 Δεκεμβρίου. Την τελευταία...

Βατόπουλος: Ελεύθεροι από το καλοκαίρι – Έως τότε μάσκα (video)

Επιστροφή στην κανονικότητα από το καλοκαίρι βλέπει ο καθηγητής μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Όπως είπε το καλοκαίρι του 2021 θα μπορούσε να είναι «ελεύθερο» εάν έχει...

Τουρκία: Απειλεί τις ΗΠΑ με αντίποινα για τις κυρώσεις για τους S-400

«Βράζει» η Άγκυρα χαρακτηρίζοντας «ολέθριο λάθος» τις κυρώσεις που επέβαλλαν στην Τουρκία οι ΗΠΑ για τους S-400. Αντίδραση και από την Ρωσία και η παγκόσμια...

Πέθανε ξαφνικά ο Ανδρέας Φικιώρης o τηλεοπτικός γιατρός (video)

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός από την τηλεόραση γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης. Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεγάλα Πεύκα Κερατέας: «Το διοικητικό...

Εξαδάκτυλος: Χωρίς lockdown θα είχαμε πάνω από 10.000 κρούσματα

Η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα θα είχε ξεφύγει σε περίπτωση που δεν υπήρχε το lockdown, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού...

Χριστούγεννα: Ρεβεγιόν έως τις 22:00 αλλιώς διανυκτέρευση

Ξεχάστε την κυκλοφορία αργά το βράδυ τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Το ωράριο σε ό,τι αφορά στη νυχτερινή κυκλοφορία δεν θα αλλάξει, πέρα από τη...

Ακολουθήστε μας

47,371ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή

KISSOS BANNER 336x280 TELIKO GIF