Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Δείτε την Γιάννα Αγγελοπούλου στην Ιθάκη με το νέο της σκάφος (photos)

Γιάννα Αγγελοπούλου
Γιάννα Αγγελοπούλου

Δείτε την Γιάννα Αγγελοπούλου στην Ιθάκη με το νέο της σκάφος (photos)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Γιάννα Αγγελοπούλου στο νέο εντυπωσιακό της σκάφος «OKTO» στην Ιθάκη να απολαμβάνει τις διακοπές της.

Ευδιάθετη και χαλαρή φορώντας ένα μπλε πουκάμισο και λευκό παντελόνι, ετοιμάζεται να αποβιβαστεί από το υπερπολυτελές γιοτ.

Γιάννα-Αγγελοπούλου-σκάφος-OKTO
Γιάννα Αγγελοπούλου – σκάφος OKTO

Ο Θόδωρος και η Γιάννα αγαπούν το καλοκαίρι και φυσικά την θάλασσα. Και τι καλύτερο να απολαύσουν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά, με την νέα τους εντυπωσιακή θαλαμηγό «OKTO».

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είναι λάτρης της πλωτής διαβίωσης στις διακοπές του. Του αρέσει αν περνά ώρες με την σύζυγο του Γιάννα και τις παρέες τους, πάνω στο πολυτελέστατο σκάφος που τους προσφέρει όλες τις ανέσεις…

Ο εφοπλιστής Θόδωρος Αγγελόπουλος ένας δυνατός «παίχτης» στους κύκλους της ναυτιλίας, με πολύ έξυπνες κινήσεις, που κάνει κατά καιρούς καταφέρνει να πρωταγωνιστή ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που ασχολούνται με τον κλάδο. Οι κινήσεις του είναι ένδειξη ότι ένας μεγάλος επιχειρηματίας.

Θόδωρος Αγγελόπουλος Γιάννα Αγγελοπούλου
Θόδωρος Αγγελόπουλος – Γιάννα Αγγελοπούλου

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

Περισσότερα για το Okto…

Δεν συναντάμε συχνά ένα νέο γιοτ που να πηγαίνει πέρα από τα συνηθισμένα στον κλάδο του και να διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πρωτοπόρου που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Αυτό είναι ακριβώς που έχει καταφέρει η ISA Yachts με τη μεγαλύτερη κατασκευή της μέχρι σήμερα, το εντυπωσιακά κομψό, μήκους 66 μέτρων σούπερ γιοτ Okto.

okto-1

Με ένα ultra-cool μαύρο κύτος και μια υπερκατασκευή σε σκούρο ασημί, το Okto οργώνει τις θάλασσες ως η επιτομή του στυλ και της πολυτέλειας στην κατηγορία του, από την στιγμή που παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2014.

Είναι καταρχήν η αθλητική όψη που φέρνει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, που τραβάει την προσοχή. Από την απότομη πρύμνη μέχρι την κομψή επικλινή υπερκατασκευή και την πισίνα διαστάσεων 6.5×4,7 στο κεντρικό πρυμναίο κατάστρωμα, η γαλλική σχεδιαστική ομάδα συνειδητοποίησε άψογα το όραμα του ιδιοκτήτη του για μια απλή αλλά δυναμική εμφάνιση.

Η χρήση των καμπυλωτών σχημάτων και των κεκλιμένων στιλιστικών γραμμών δημιουργεί μια αίσθηση ροής σε όλη τους εξωτερικούς χώρους επισκεπτών και προσθέτει στη λειτουργική διαρρύθμιση των χώρων του καταστρώματος περνώντας χωρίς κόπο στο στο πλούσιο εσωτερικό που σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο του Alberto Pinto.

Στη γέφυρα προσφέρεται στους επισκέπτες ένα κατάστρωμα συνολικής έκτασης 80 τετραγωνικών μέτρων, όπου οι επιλογές κυμαίνονται από την ηλιοθεραπεία, τα πρόχειρα γεύματα στη σκιά ή, με προσαρμογή της επίπλωσης, μια κομψή βραδινή διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους.

okto-5

Αυτό το κατάστρωμα η τράπουλα είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα προηγμένο στερεοφωνικό σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Videoworks που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για χορό αργά το βράδυ με μια καταπληκτική θέα στο παρασκήνιο.

Λίγο πιο πάνω, ένας απομονωμένος χώρος ηλιοθεραπείας έχει δημιουργηθεί, χωρίς να διακόπτεται η κομψή εικόνα του σκάφους. Ο χώρος διαθέτει ένα από τα δύο Jacuzzi του σκάφους και ένα ιδιωτικό γυμναστήριο που είναι εξοπλισμένο με μεγάλα παράθυρα και φεγγίτη, που δημιουργεί μια φυσική εξωτερική αίσθηση που επιτρέπει στους επισκέπτες να συνεχίσουν τις ασκήσεις τους ανεξαρτήτως καιρού.

okto-6

Μπροστά από την τιμονιέρα στο πρωραίο κατάστρωμα είναι ένα touch and go ελικοδρόμιο που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει ένα Europcopter EC135. Αυτή η περιοχή είναι ένα τέλειο μέρος για να ζήσετε το μοναδικό κατάστρωμα του Okto.

Με ξεχωριστή σχεδιαστική γραμμή -που δημιουργώντας μια σχεδόν ρυθμική ακολουθία προσθέτει μια άλλη διάσταση στους εξωτερικούς χώρους- αυτό το κατάστρωμα επίσης μπορεί να ανοίξει αποκαλύπτοντας έτσι τα δύο κρυμμένα σκάφη του γιοτ, που μπορούν να πάρουν μπρος μέσα σε λίγα λεπτά. Δύο ακόμα βοηθητικά σκάφη βρίσκονται στο πίσω μέρος του γκαράζ.

okto-8

Οι επισκέπτες οδηγούνται προς τα κάτω για το κύριο πρυμναίο κατάστρωμα μέσω των χαρακτηριστικών σκαλών της ISA Yach που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του πλοίου. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν μέσω των καμπυλωτών 5μετρων γυάλινων συρόμενων πόρτων – τις μεγαλύτερη του είδους που έχουν εγκατασταθεί σε Ιταλικό γιοτ – στο πολυτελές κύριο σαλούν, που επίσης σχεδιάστηκε από τον Alberto Pinto.

okto-11

Όντας ένα από τα τελευταία έργα πριν από το θάνατό του το 2012, στον Γάλλο σχεδιαστή δόθηκε το ελεύθερο να σχεδιάσει και να διακοσμήσει το Okto. Έχοντας συνεργαστεί με τον ιδιοκτήτη για το προηγούμενο γιοτ του, το περίφημο μήκους 82 μέτρων Oceanco Alfa Nero ο, Πίντο είχε σίγουρα μια καλή αντίληψη για τις εκτιμήσεις του πελάτη του. Το ίδιο επίπεδο πολυτέλειας, στυλ και λειτουργικότητας θα ενσωματωθεί και στο Okto, σε μια πιο συμπυκνωμένη εκδοχή.

okto-12

Η έλλειψη θορύβου και κραδασμών σε όλο το σκάφος ήταν το κλειδί για την έγκριση του ιδιοκτήτη καθώς και την εξασφάλιση της άνεσης του κάθε επισκέπτη στο πλοίο, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τα γιοτ αυτής της κατηγορίας.

okto-2

Ο σχεδιασμός του κύριου καταστρώματος ήταν επίσης μεγάλης σημασίας για την του ομάδα του Pinto, ο οποίος έθεσε ως στόχο να ανανεώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών γι’ αυτόν το χώρο που είναι τόσο συχνά υποτιμημένος. Μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιουργείται από τη χρήση των γυαλιστερών και περιποιημένων μετάλλων, υψηλής επιφάνειες λάκα και πολυτελή επικαλυμμένη επίπλωση.

okto-4

Το φυσικό φως που πλημμυρίζει μέσα από τα μεγάλα παράθυρα στην είσοδο από το κεντρικό κατάστρωμα και εκείνων κατά μήκος της πλευράς του σαλονίου, έδωσε στον Pinto την απαραίτητη αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να κάνει χρήση σκουρόχρωμου ξύλου για επένδυση χωρίς τον κίνδυνο της δημιουργίας ενός σκοτεινού περιβάλλοντος. Ένα φυσικό σατέν ξύλινο δάπεδο προσθέτει μια αίσθηση απαλότητας στο κατά τα άλλα υψηλής ποιότητας περιβάλλον διαβίωσης.

okto-7
Μετακινούμενοι προς τα πίσω μέσα ενός διαδρόμου συναντάμε μια δίκλινη καμπίνα πολλαπλών χρήσεων. Εξοπλισμένη με μια σειρά από μεγάλα παράθυρα στο ύψος του κύτους, θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί είτε ως VIP καμπίνα, είτε ως παιδική καμπίνα, που επιτρέπει την την εποπτεία των γονιών.

okto-9
Οι τέσσερις πρόσθετες καμπίνες επισκεπτών βρίσκονται στο κατώτερο κατάστρωμα, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο και με ξεχωριστή χρωματική διακόσμηση, που προσφέρουν διαμονή για συνολικά 11 άτομα.

okto-14

Δύο επίπεδα πιο πάνω στο κατάστρωμα της γέφυρας είναι όπου μπορείτε να βρείτε το κύριο χώρο ψυχαγωγίας του πλοίου. Εδώ ένα ποιοτικό σαλόνι – κινηματογράφος είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα ήχου, καθώς και μια τηλεόραση με οθόνη plasma 103 ιντσών για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στην θάλασσα.

okto-15

Όσο για τις τεχνικές προδιαγραφές του, το Okto διακρίθηκε σε θαλάσσιες δοκιμές του υπενθυμίζει ο Captain Gerard. Η τελική ταχύτητα του υπολογιζόταν ότι φθάνει τους 18 κόμβους, ξεπέρασε τις προσδοκίες κατά σχεδόν 1 κόμπο. Και αυτό σε συνθήκες όπου τα κύματα στη θάλασσα φθάνουν τα δύο μέτρα. Πλέοντας στην οικονομική ταχύτητα των 13 κόμβων, το Okto είναι σε θέση να φθάσει σε εμβέλεια τα 6.800 nm με την ισχύ των δύο CAT 3512C κινητήρων του.

okto-19

okto-21

okto-22

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: thepaper.gr

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Τσελίκ: Απειλές πολέμου προς την Ελλάδα λόγω Πομπέο (video)

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, προχώρησε σε νέες προκλητικές και απειλητικές δηλώσεις με αφορμή την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο...

Κορονοϊός-Ελλάδα: Δραματική αύξηση στα νέα κρούσματα

Δείτε την πορεία που καταγράφει ο κορονοϊός και την έκρηξη στα νέα κρούσματα στην χώρα μας σήμερα 29 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση...

Αντιγριπικό εμβόλιο: Ποιοι και πότε πρέπει να το κάνουν (αναλυτικά)

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης είναι ο εμβολιασμός με το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο, όταν χορηγηθεί σωστά και έγκαιρα, προφυλάσσει από τη μετάδοση του ιού...

Μπογδάνος: Ζητά νομοθετική κατάργηση μπούρκας και νικάμπ

«Η Ελλάδα είναι και οφείλει να παραμείνει χώρα ασφαλής, όπου οι γυναίκες είναι απόλυτα ισότιμοι και ελεύθεροι πολίτες» αναφέρει ο βουλευτής Α' Αθηνών της...

GNTM 3 – spoiler: Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί (video)

Στο GNTM 3 παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια τα οποία κατάφεραν να περάσουν από τις...

Τρία πρώτα βραβεία για το φιλμ του Μαστοράκη για τον Άλιμο (video)

Τα τρία πρώτα βραβεία του Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών της Κροατίας κέρδισε το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond. Το φεστιβάλ που, λόγω...

Ακολουθήστε μας

47,363ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
KISSOS BANNER 336x280 TELIKO GIF

Δημοφιλή

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ολόγυμνη για τα 48α της γενέθλια (photo)

Τους απανταχού φαν της σόκαρε η Γκουίνεθ Πάλτροου μια με ολόγυμνη της φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στο Instagram με αφορμή τα 48α της γενέθλια. Η...

Αττική: Ένα βήμα πιο κοντά στο lockdown – Συναγερμός στις αρχές

Παραμένουν και σήμερα ψηλά τα κρούσματα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 358 και στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο...

Κορονοϊός-Ελλάδα: Δραματική αύξηση στα νέα κρούσματα

Δείτε την πορεία που καταγράφει ο κορονοϊός και την έκρηξη στα νέα κρούσματα στην χώρα μας σήμερα 29 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση...

Τι είπε στο Διάγγελμα του ο Μητσοτάκης για τον κορονοϊό (video)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνει Διάγγελμα στον ελληνικό λαό για τον κορονοϊό. Τηλεοπτικό διάγγελμα προς τους πολίτες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συμπολίτες μου, Σας απευθύνομαι και...

Μυτιλήνη: 33 μέλη ΜΚΟ εμπλέκονται σε διακίνηση μεταναστών

Στην εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος δουλεμπορίας στη Μυτιλήνη στο οποίο εμπλέκονται συνολικά τέσσερις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) προχώρησε η Αστυνομία. Μετά από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης...

Τα νέα μέτρα κλείνουν περίπτερα, μίνι μάρκετ τα μεσάνυχτα

Αναπροσαρμόζεται το ωράριο για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κλείνουν περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες από σήμερα τα μεσάνυχτα. Την κρισιμότητα της κατάστασης με τον κορονοϊό...