Μικροί Πικάσο από την Κάσο
Μικροί Πικάσο από την Κάσο

Μικροί Πικάσο από την Κάσο: Μπαζάρ αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Οι «Μικροί Πικάσο από την Κάσο» στέλνουν με αγάπη 1.453 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου»…η αποστολή εξετελέσθη!

Οι «Μικροί Πικάσο από την Κάσο» πλέον απολαμβάνουν για τα καλά τις καλοκαιρινές διακοπές και τις βουτιές τους.

Με τα πινέλα, τα σμιλεμένα βότσαλα από το γυαλό του νησιού και τα χρώματα θα ασχοληθούν πάλι του χρόνου καλά να είμαστε.

Λίγο πριν την εκπνοή της καλοκαιρινής διαμονής μου στην ΚΑΣΟ καθίσαμε στο Blue Mare δύο μαμάδες (Φωτεινή Κωνσταντάκη και Ρόζμαρι Στρεβινιώτη) και εγώ, όπου ανοίξαμε ενώπιον των παρευρισκομένων το πολύχρωμο χάρτινο κουτί για να κάνουμε…ταμείο.

Να δούμε ή μάλλον να μετρήσουμε τι εισπράξεις έκαναν οι μικροί μας σούπερ φίλοι μας με τις ζωγραφιές και τις ωραίες δημιουργίες τους.

Το συνολικό ποσό έφτασε φέτος τα 1.453 ευρώ που ήδη έχουν σταλεί στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Με την Ρόζμαρι Στρεβενιώτη (φωτο) την οποία και ευχαριστούμε, πήγα στο υποκατάστημα της Alpha για την κατάθεση του ποσού.

Αντώνης Καραγιαννάκης, Ρόζμαρι Στρεβενιώτη
Αντώνης Καραγιαννάκης, Ρόζμαρι Στρεβενιώτη

Ήταν ένα μοναδικό ταξίδι με τα παιδάκια και τις απίθανες δημιουργίες τους. Ήταν ένα πολύχρωμο ταξίδι με φαντασία, γέλια, χρώματα, μεράκι, πλάκες και φωνούλες!

Μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λόγια και σίγουρα θα επαναληφθεί!

Ο κύβος ερρίφθει και ήδη άρχισαν σκέψεις και συζητήσεις για του χρόνου. Μετά την δεύτερη πετυχημένη χρονιά μας  περιμένουμε την τρίτη, όπου ο σκοπός πρώτα ο θεός θα είναι για κάτι ωραίο και καλό για την Κάσο.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να μα ευχαριστήσω τις μαμάδες των παιδιών για τις λιχουδιές στο μπουφέ του μπαζάρ και που μας έφεραν τόσα παιδιά.

Ευχαριστούμε την επιτροπή της Αγίας Μαρίνας και τη γειτονιά που την αναστατώσαμε λιγάκι με τις φωνές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε και στηρίξατε την προσπάθεια μας!

«Φωτεινή Κωσταντάκη εάν δεν ήσουν εσύ δεν ξέρω τι θα έκανα μόνος μου. Σε ευχαριστώ πολύ». Νικήτα Καμπούρη και Blue Mare ευχαριστούμε για τα εμφιαλωμένα νερά που πρόσφερες κάθε πρωί στα παιδιά για να ζωγραφίζουν μέσα στη ζέστη.

Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Κάσου για τη βοήθεια του. Τη Νικολέττα Σοφίλα που μας έδωσε το ηχοσύστημα για το πάρτι μας.

Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα PUBLIC, που μας προμήθευσαν για πρώτη φορά φέτος και ελπίζουμε και κάθε χρόνο τα χρώματα, τα πινέλα και τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος ευχαριστούμε και την εταιρεία επικοινωνίας V+O.

Μικροί Πικάσο από την Κάσο 2019

Μα πάνω από όλους θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά «Μικροί Πικάσο από την Κάσο» που και φέτος κατέπληξαν και ενθουσίασαν τον κόσμο με τα έργα τους, δείχνοντας μας ότι μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα εάν το θέλουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Δεν χρειάζονται πολλά. Όρεξη, φαντασία, καλή διάθεση και ομαδικότητα.

Οι λειλειπούτιοι φίλοι μας, επίσης κατάφεραν να γνωριστούν μεταξύ τους, να δεθούν και να αρχίσουν να χτίζουν μια φιλία χρόνων. Μακάρι. Ίσως μετά από 20-25 χρόνια να λένε μεταξύ τους…«Θυμάσαι εκείνα τα καλοκαίρια που χρωματίζαμε τα βότσαλα από την Κάσο μας; Τι ωραία που ήτανε!»

Με αυτά και με αυτά θα σας αφήσουμε και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι., όπου «Οι Μικροί Πικάσο από την Κάσο» θα είναι έτοιμοι για νέες δημιουργίες. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις νέες εξελίξεις.

Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι… Σας ευχαριστούμε!

Γκαλερί Citronne: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Μαίρης Χριστοφίδη στον Πόρο

youtube-box-news-logo